Tak co jak se vám líbí new album? :ms_0600: :ms_0428: :ms_0435: :ms_0617: :ms_0580: :ms_0732:
Fórum › Offtopic
KABÁTI - Corrida
Musim rict, ze si na ceskou hudbu (takze i na kabaty) moc nepotrpim. Z tohohle alba jsem navic slysel jen tu uvodni pisnicku. Ale nelibila se mi. Ty kulometne bici byly obcas i na me trochu moc (a to mam treba HammerFall nebo Rhapsody vylozene rad) .
To mates: taky sem ho marně hledal
To JMM: Je super. Na internetu byl dřív než vyšel oficiální. Mám rád internet.
To All: NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ NO WAREZ :ms_0021:
To Lukáš Chadraba: jo to byl :ms_0030: :ms_0022:
To mates: Mám objednáno :D a dostanu i special knížku, je to na kabat.cz.
ps: v jedné s písniček je narážka na Rátha a Macka (ten slavnej pohlavek) :ms_0007:
Vid?li jste v?era Slav?ka? Vojtek tam m?l ?e? a ??kal. Cituji:
Jako prvn? bych cht?l pod?kovat tomu, kdo 4. prosince um?stil na internet na?e nov? CD i kdy? bylo vyd?no teprve v p?tek. .......... No a dal?? kecy. T?eba to, ?e vlastn? celej rok nic ned?lali a jenom byli zalezl? ve studiu a nahr?vali CD. Omlouvali se taky za zdr?en? s vyd?n?m.
J? sem ani n?jak slav?ka nevid?l. Ono je to vesm?s ka?dej rok stejn?... tak?e se o to moc nezaj?m?m. Sp?? by m? zaj?malo kdo a jak z?skal to CD, kdy? je?t? nebylo na trhu.
určitě nekdo od Kabátu, stačí abys tam jenom uklízel, a 1 kopie se tam nekde ztrati.
je to hned
Včera jsem to stáhnul, a teď to poslouchám. Musím říct, že se mi žádná hudba kromě Rammstein nelíbí a poslechnu tak jednou, ale Corrida se mi docela líbí.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze