Nefungujúce <iostream> v MS Visual C++ 2010 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefungujúce <iostream> v MS Visual C++ 2010 – C / C++ – Fórum – Programujte.comNefungujúce <iostream> v MS Visual C++ 2010 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Pato80
Duch
24. 3. 2012   #1
-
0
-

Zdravím všetkých,

ešte len začínam s programovaním (aj keď čosi o tom už viem), doteraz som to robil v Code::Blocks, no stiahol som si Visual C++ 2010 Express a mám s tým istý problém.

Nefunguje v tom totiž knižnica <iostream>.

Skúšam hoci aj základný Hello world program a aj tak mi to vyhodí error. Ponúka mi to akési "stdafx.h", ale radšej by som ten iostream. Stretol sa s tým už niekto?

Vopred ďakujem za prípadnú pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.104.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 3. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

todle bude urcite neco naprosto novyho... na co zkouset google, urcite to nemuze vedet...

mimochodem proc: "chybejici stdafx.h" znamena ze nefunguje "<iostream>"? by me dost zajimalo jak si na to prisel

(abych te nenapinal, staci vytvorit v adresari se zdrojakama)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Pato80
Duch
24. 3. 2012   #3
-
0
-

#2 KIIV
Skúšal som v google, ale nejako som nepostrehol, že by niekde bolo riešené.

Posudzujem to podľa toho, že pri builde / debugu mi to napíše, že tie príkazy nepozná.

Ospravedlňujem sa, ak to je teda taký problém. A ako presne to má byť teda v tom adresári?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.104.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 3. 2012   #4
-
+1
-
Zajímavé

prikazy jako  cout, cin nepozna leda proto ze sou schovany v jinem jmennem prostoru (namespace std)

takze pokud to bylo jen tim, tak to chce   std::cin std::cout ..... a nebo pro lenochy  nekde na zacatku souboru hodit   using namespace std;

(mimochodem vetsinou kdyz clovek zakladal projekt spravne tak se vsechno co to potrebuje vytvorilo... ale netusim, nepouzil sem visual studio od doby co sem z vejsky)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Pato80
Duch
24. 3. 2012   #5
-
0
-

to using namespace std tam tiež mám...

ale tak skúsim sa v tom niekde pohrabať, robil som to v noci, tak som možno niekde spravil chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.104.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 3. 2012   #6
-
+1
-
Zajímavé

spis by to chtelo napsat konkretne... "neco nefunguje" je jen ciste vesteni z kristalove koule co ze to vlastne

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Pato80
Duch
24. 3. 2012   #7
-
0
-

Nejako som sa v tom pohrabal, teraz mi to už funguje. Mal som nastavené východzie stdafx.h, no už to ide. Každopádne vďaka za trpezlivosť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.104.–
yaqwsx+9
Posthunter
24. 3. 2012   #8
-
+1
-
Zajímavé

Problém je velice jednoduchý - MSVC++ používá defaultně předkompilované hlavičky. Předpokládám, že jsi úplný začátečník, tak ti doporučím toto - při zakládání projektu vyber konzolovou aplikaci a v průvodci zaškrtni "Empty project".

Až je jednou budeš potřebovat, budeš už mít dostatek zkušeností a snadno pochopíš, kde je problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.63.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
ZJ
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 5. 2012   #9
-
0
-

#1 Pato8
Rovněž stejný problém - jsem v koncích

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.209.–
yaqwsx+9
Posthunter
6. 5. 2012   #10
-
0
-

#9 ZJ
Četl jsi můj příspšvek?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.65.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Microsoft Visual 2010 — založil Ondra

Ovládání Visual Studia 2010 — založil oxidián

Microsoft Visual Studio 2010 — založil lukas011

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý