J2ME procent baterie – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

J2ME procent baterie – Java – Fórum – Programujte.comJ2ME procent baterie – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hráč0
Návštěvník
24. 3. 2012   #1
-
0
-

Ahoj potřebuji spolehlivé řešení jak získat počet procent baterie ( 0 - 100% ) mělo by to fungovat všude nebo alespoň na Nokie a Sonny Eriksónu dík

Mám tento kód 

value=Integer.parseInt(System.getProperty("com.nokia.mid.batterylevel"));
showFont(g, "-"+value, x+getWidth()-aFont.stringWidth(time)-5-20, y-heifon, aFonb);

ovšem píše to 

java.lang.NumberFormatException: null
	at java.lang.Integer.parseInt(+13)
	at java.lang.Integer.parseInt(+6)
	at Splash.paint(+219)
	at javax.microedition.lcdui.Canvas.callPaint(+80)
	at javax.microedition.lcdui.Display.repaint(+77)
	at javax.microedition.lcdui.Display.registerNewCurrent(+237)
	at javax.microedition.lcdui.Display.access$400(+6)
	at javax.microedition.lcdui.Display$DisplayAccessor.foregroundNotify(+46)
	at javax.microedition.lcdui.Display$DisplayManagerImpl.notifyWantsForeground(+152)
	at javax.microedition.lcdui.Display$DisplayManagerImpl.access$100(+6)
	at javax.microedition.lcdui.Display.setCurrentImpl(+115)
	at javax.microedition.lcdui.Display.setCurrent(+29)
	at android.startApp(+31)
	at javax.microedition.midlet.MIDletProxy.startApp(+7)
	at com.sun.midp.midlet.Scheduler.schedule(+270)
	at com.sun.midp.main.Main.runLocalClass(+28)
	at com.sun.midp.main.Main.main(+116)
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Reklama
Reklama
nosko
~ Anonymní uživatel
136 příspěvků
25. 3. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.79.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Java - výpočet procent — založil santa58

J2ME — založil Black75

J2me problem — založil XGeniuS

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý