Ahoj,netusi nekdo proc se ve photoshopu cs5 nezobrazi fotka?Normal nazev fotky a vse tam je,da se jen zavrit fotka,jinak nic nevidim.
Fórum › Photoshop
Nezobrazeni fotek po otevreni
#2 Nefaritus
Otevru fotoshop 2)otevru v liste:soubor,novy,otevru fotku
fotka se otevre,ale nezobrazi se,v liste se da zavrit,i kurzor mysi se meni kdyz dam treba vybrat akci nejakou
proste otevru fotku a nic se nedeje,moznosti uprav tam jsou,pr barva velkost ,ale fotku nevidim:-(
Ahoj,tak jsem preinstaloval Windows a stahnul jiny Photoshop (TRIAL)a nainstaloval ho.A stale se ta fotka nezobrazuje.
Photoshop proste uz asi neuvidim nikdy.Jinak vse funguje,ruzne prohlizece fotek,jine programky na upravu fotek i adobe bridge udela nahled fotky,jen ne ten Photoshop.
#1 jan
I já mám ten samý problém... při otevření fotky se mi zobrazí-většinou-pouze prázdná plocha, vpravo v náhledu ale minimalizovaný náhled fotky vidím. Někdy pomáhá jednoduše párkrát kliknout myší na fotku, ale pokaždé to nezabere. Před tím jsem měla verzi CS2 a všechno fungovalo perfektně a rychle, teď se photoshop dlouho načítá a fotky nezobrazuje. Pročítala sjem stránky a už dost lidí s tím mělo problémy, jde prý o nastavení grafické karty atd.. a nebo nastavení ve psd, zkus ctrl+k..
Tento problém by mohol byť najpravdepodobne kvôli grafickej karte, pre zistenie skúste toto a následne reštartujte PS a skúste otvoriť neakú fotku..
cs6
Úprava > Predvoľby > Výkon - Používať grafický procesor (Nech nieje zaškrtnuté)
Edit > Preferences > Performance - Enable graphic processor (Nech nieje zaškrtnuté)
cs5
Úprava > Predvoľby > Výkon - Povoliť Open GL kreslenie(Nech nieje zaškrtnuté)
Edit > Preferences > Performance - Enable Open GL drawing(Nech nieje zaškrtnuté)
Ak bude problém v tomto jedno z možných riešení je kúpiť si lepšiu grafickú kartu(ak je dosť zastaralá), ak nie malo by stačiť jednoducho stiahnuť aktuálnejšie ovládače grafickej karty. Potom skúste toto nastavenie znovu zapnúť a malo by to behať.. :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nezobrazení stránky — založil Salieri
Nezobrazení strányk na webu — založil Malirka
Nezobrazení stránky v prohlížeči — založil Charlie
Náhledy fotek — založil DragonBehemont
Zmenšenina fotek — založil Tomáš