Ze zadaných 50 čísel vyberte a vytiskněte číslo s největší absolutní hodnotou – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ze zadaných 50 čísel vyberte a vytiskněte číslo s největší absolutní hodnotou – C / C++ – Fórum – Programujte.comZe zadaných 50 čísel vyberte a vytiskněte číslo s největší absolutní hodnotou – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Patrik
~ Anonymní uživatel
133 příspěvků
29. 3. 2012   #1
-
0
-

Ahoj , mám na škole programování teprve půl roku a totálně ho nechápu , prosím vás o pomoc , prosím o co nejjednodušší zpracování úlohy - Ze zadaných 50 čísel vyberte a vytiskněte číslo s největší absolutní hodnotou . Děkuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Vinci252
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
29. 3. 2012   #2
-
0
-

chmeldo to je super co

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
29. 3. 2012   #3
-
0
-

musíte se v té škole asi víc snažit :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.59.–
All you need is vision and time.
Franceq+1
Stálý člen
29. 3. 2012   #4
-
0
-

Načti nejdrív čísla do pole

program by mohl vypadat zhruba takto....

int pomocne_max = 0;

int vysledek = 0;

for(int i = 0; i<50; i++){

       int pomocne_cislo = pole[i];

       if(pomocne_cislo < 0){

                                       pomocne_cislo *= (-1);

       }

       if(pomocne_cislo > pomocne_max){

                                      pomocne_max = pomocne_cislo;

                                      vysledek = pole[i];

       }

}

tady vypiš výsledek.... je v proměnné vysledek

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Nejvetsi cislo z pole cisel.. — založil cp.Hook

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý