Akym sposobom zobrazujete data z ponuky? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Akym sposobom zobrazujete data z ponuky? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAkym sposobom zobrazujete data z ponuky? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vlado09910
Návštěvník
29. 3. 2012   #1
-
0
-

Ahojte
davno som nerobil ziadnu stranku a teraz som bol ukecany nieco urobit, tak som zabudol ako riesit nasledovne (predovsetkym ale s ohladom na SEO):
Mam nejake kontextove menu s polozkami napr. Uvod, o nas, fotogaleria kontakt a pod...
Zatial som to urobil nasledovne:
- klik na polozku, zavola sa Ajax ktory posle php skriptu nazov polozky
- v php je funkcia co vytiahne data z xml (cele to je v xml uz naformatovane a teda tam su udaje ulozene v CDATA)
- AJAX po response to vypise do jedneho DIV

Problem je ze neviem povedat suboru sitemap.xml nazvy jednotlivych liniek, priamo sa na ne nejak odkazat.
Pretoze: je stranka stale s jednym linkomnazov.sk/start.php?ln=sk

kde index.php obsahuje len akesi logo a nadpis a link na anglicku a slovensku verziu stranky
start.php obsahuje uz kontext. menu a ten jeden DIV ktoremu menim hodnotu (cez getElementById("").inner.html)
Stranka teda nema podstranky.

Akym sposobom riesite vy kontext. menu a to co ma zobrarit?
Ak to ma byt dynamicke.. Viem ze by to slo cez php a include, pripadne zobrazit rovno v HTML dalsie html  ... ale radsej sa spytam tych co s tym robia castejsie.
Dakujem za odpovede
Vlado

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.64.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
1. 4. 2012   #2
-
0
-

joo miluju ajaxový stránky, kde při jakékoliv chybě přestane fungovat i základ - menu

proč to prostě nenapíšeš všechno v html? a neschováš přes css?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý