Obrázek jako odkaz – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Obrázek jako odkaz – CSS – Fórum – Programujte.comObrázek jako odkaz – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Michael K.
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
1. 4. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, chci využit obrázek jako odkaz, ale setkal jsem se s problémem.

Nejprve vám sem hodím kód:

.uvod a {
color: white;
font-style: bold;
text-decoration: underline;
background-image: url(uvod_str.png);
}
.uvod a:hover {
color: white;
font-style: bold;
text-decoration: underline;
background-image: url(uvod_str_hover.png);             
}
<span class="uvod"><a rel="nofollow" href="#"></a></span>

Problém je, že se mi ten obrázek nezobrazí, musím něco napsat mezi <a></a>. Pokud tam dám obrázek "uvod_str.png", tak tam sice je, ale hover se udělá pod ním, zkrátka to nadělá paseku. (http://serious-company.posterus.cz/michael/)..

Děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.56.–
1. 4. 2012   #2
-
0
-

pouzivas ten obrazek pouze jako pozadi, takze kdyz mezi tagy <a></a> nic nenapises, tak nema zadnou velikost a tudiz ani pozadi....

bud nastav <a> velikost jakou potrebujes a nebo vloz obrazek tagem <img> a prepinani res napr. pomoci javascriptu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
5. 4. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Obrázek a odkaz — založil Martin

Button jako odkaz — založil ospaly.stanislav

Obrazek jako pozadi jframe — založil hakka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý