Přejít na záložku – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přejít na záložku – Java – Fórum – Programujte.comPřejít na záložku – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nicolas0
Návštěvník
4. 4. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, nevíte prosím příkaz, jak přejít na jinou záložku v rámci jedné aplikace?

Jako můžu si tam kliknout, ale potřebuji to provést ještě v rámci jiného příkazu po kliknutí na button.

Předem díky, N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Reklama
Reklama
Nicolas0
Návštěvník
4. 4. 2012   #2
-
0
-

Nebo jestli jsem se nesrozumitelně vyjádřil, možná se to dá nazvat kartičky.

http://docs.oracle.com/…bedpane.html

Abych nemusel kliknout na konkrétní kartičku třeba Tab 4, ale přes příkaz po kliknutí na tlačítko.

N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Naemos0
Newbie
4. 4. 2012   #3
-
0
-

Ahoj, zkus po stisknutí tlačítka zavolat metodu záložek setSelectedIndex s indexem záložky, na kterou chceš jít.

Takže do actionlisteneru tlačítka vložíš něco podobného jako tohle:

zalozky.setSelectedIndex(2); #přepne na třetí záložku
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.190.61.–
Nicolas0
Návštěvník
4. 4. 2012   #4
-
0
-

#3 Naemos
Super, moc díky. Povedlo se, N. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.144.151.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Nápad na portál — založil Mickey

MySQL - Návrh databáze — založil panboure

Načítání dat z excelu — založil eximik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý