Kto by mi napisal program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kto by mi napisal program – C / C++ – Fórum – Programujte.comKto by mi napisal program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
10. 4. 2012   #1
-
0
-

Kto by mi napisal program

zadaj číslo mesiaca a zabezpečte vypisanie obdobia jar leto jesen

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.244.–
Jirka22
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 4. 2012   #2
-
0
-

Klidne ti s tim pomuzu, napis svyho maila a dohodnem se. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:7:204:222:43ff:f...–
juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
10. 4. 2012   #3
-
0
-

#1 juraj
void main()
{
   int mesiac=0;
   printf("Zadaj cislo mesiaca: ");
   scanf("%i",&mesiac);

   if(mesiac>=3 && mesiac<=5)
      printf("\nJAR");
   else if(mesiac>=6 && mesiac<=8)
      printf("\nLETO");
   else if(mesiac>=9 && mesiac<=11)
      printf("\nJESEN");
   else if(mesiac==12 || mesiac==1 || mesiac==2)
      printf("\nZIMA");
   else
      printf("\nTakyto mesiac neexistuje");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.244.–
mato1168
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
10. 5. 2012   #4
-
0
-

#1 juraj
A co za ten program das?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.130.–
mato1168
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
10. 5. 2012   #5
-
0
-

#4 mato1168
Sorry pomylil som sa

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.130.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 70 hostů

Podobná vlákna

Kto je online? — založil devilfish

Kto som ? — založil Curo

Neviet, kto to spieva? — založil ps2console

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý