Neodeslání formuláře ve WebBrowser – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Neodeslání formuláře ve WebBrowser – .NET – Fórum – Programujte.comNeodeslání formuláře ve WebBrowser – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen0
Super člen
10. 4. 2012   #1
-
0
-

Udělal jsem si program, který má vyplňit formulíř na stránce a poté odeslat.

Formulář se vyplní odešle ale vypíše mi to na stránce "Počkej s odesláním až po přípravě". Je to formulář na posílání sms a zjistil jsem, že to musím vybrat ručně operátora a ono se to nastaví na určitěj Gateway nebo tak něco, ale jakmile to vyplním přes "Web.Document.GetElementById("sms_operator").SetAttribute("value", "vodafone");" tak se mi to jenom nastaví ale nepřepne se ten gateway takže mi to hodí tenhle error. Takže bych se chtěl zeptat jak můžu simulovat vybrání z nabídky na stánce (něco jako klik na nabídku a klik na ten urcitěj výběr).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
LukoSS
~ Anonymní uživatel
73 příspěvků
10. 4. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Mutagen0
Super člen
10. 4. 2012   #3
-
0
-

#2 LukoSS
Právě ono to není javascriptová fce. Je to normálni Option ve webovým formu.

<select id="sms_operator" name="sms_operator">
<option value="o2">O2</option>
<option value="t-mobile">T-Mobile</option>
<option value="vodafone">Vodafone</option>
</select>

A právě, že přes tamto mě to sice změní value na to co chci, ale prostě nenastaví se gateway nebo co aby se to odeslalo. Viz jak jsem psal, že to nejde člověk na to musi kliknout :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
LukoSS
~ Anonymní uživatel
73 příspěvků
10. 4. 2012   #4
-
0
-

#3 Mutagen
No a není to právě tím, že mají v JavaScriptu nastavené na tu událost .change to nastavení brány?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Mutagen0
Super člen
10. 4. 2012   #5
-
0
-

#4 LukoSS
No a jak by to teda mělo vypadat? Protože co jsem zkoušel přes ten InvokeScript tak nevím jak to spustit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
LukoSS
~ Anonymní uživatel
73 příspěvků
10. 4. 2012   #6
-
0
-

#5 Mutagen
To mám jako věštit z koule? Vždyť si tady ani neuvedl odkaz na tu stránku.. Pokusil jsem se tě jen nasměrovat směrem, jakým bych se vydal já 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Mutagen0
Super člen
10. 4. 2012   #7
-
0
-

#6 LukoSS
Jde o tuto stránku -> http://www.esemes.cz/ nevím jak to řešit ... Tamto sem nějak zkoušel ale nic to nedělalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 101 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý