Načtení kódu z externího souboru v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Načtení kódu z externího souboru v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comNačtení kódu z externího souboru v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mateo0
Duch
11. 4. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, prosím o radu. Mám kus kódu, kterým si nechci znepřehledňovat program, tak bych ho chtěl napsat do externího souboru a načíst uprostřed kódu (tedy ne na začátku). Kdybych to měl připodobnit například k programu Gnuplot, tak abych napsal něco jako

load "skript.txt"

a překladač by místo toho viděl jen obsah toho souboru (kód). Je možné, že tohle patří k základům, ale zatím jsem na to při svém hledání nenarazil. Chtěl bych se tedy zeptat jak se to dělá (pokud vůbec) a jakého typu by měl být ten externí soubor. Pracuju v Microsoft Visual C++ 2010 Express, předpokládám, že externí soubor by měl být umístěn v pracovní složce programu (kde jsou headery stdafx apod.).

Díky předem za případné odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.70.–
Reklama
Reklama
Řešení
ondra.holub+1
Stálý člen
11. 4. 2012   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#include "soubor.pripona"

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.12.–
KIIV+42
God of flame
11. 4. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

pripadne si z toho udelat libku... a akorat prilinkovat pri kompilaci... nebo sdilenou libku (aby se pripadne dalo zmenit chovani - ale nesmi se zmenit rozhrani - alespon v ramci binarni kompatibility)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
mateo0
Duch
11. 4. 2012   #4
-
0
-

Díky za odpovědi, problém vyřešen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.70.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 91 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý