Mouse & "PerformClick" – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mouse & "PerformClick" – Visual Basic – Fórum – Programujte.comMouse & "PerformClick" – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Trebor0
Stálý člen
11. 4. 2012   #1
-
0
-

Cavte.. potreboval by som vediet ako mozem programovo stlacit tlacidlo mysi nieco ako MouseButtons.Left.PerformClick() ..... vopred díky ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.12.–
Reklama
Reklama
Trebor0
Stálý člen
17. 4. 2012   #2
-
0
-

staci link a aspon malé vysvetlenie ... prosííííím

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.12.–
KIIV+42
God of flame
17. 4. 2012   #3
-
0
-

SetCursorPos(100, 100)
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0)
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0)

neco takoveho ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pistolnik0
Newbie
18. 4. 2012   #4
-
0
-

#1 Trebor
 

Imports System.Runtime.InteropServices

Public Class Form1

    Declare Function apimouse_event Lib "user32.dll" Alias "mouse_event" (ByVal dwFlags As Int32, ByVal dX As Int32, ByVal dY As Int32, ByVal cButtons As Int32, ByVal dwExtraInfo As Int32) As Boolean
    Public Const MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = &H2
    Public Const MOUSEEVENTF_LEFTUP = &H4
    Public Const MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = &H8
    Public Const MOUSEEVENTF_RIGHTUP = &H10

    Private Sub DoMouseClick()
        apimouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN Or MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0)
    End Sub
End Class

Původní kód:  http://www.gamedev.net/topic/321029-how-to-simulate-a-mouse-click-in-c/

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1e02:9120:41fa:7...–
Trebor0
Stálý člen
18. 4. 2012   #5
-
0
-

dík obom

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.12.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý