Winform vyfiltrovani tabulky z webbrowsera – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Winform vyfiltrovani tabulky z webbrowsera – .NET – Fórum – Programujte.comWinform vyfiltrovani tabulky z webbrowsera – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
silent0
Stálý člen
12. 4. 2012   #1
-
0
-

Zdravim, zacinam vytvarek takovou mensi aplikaci, ktera prevede nektere veci z webu do aplikace, s klasickyma inputama atd, nemam problem potoci GetElementId, ale problem je ze musim prenest tabulku z webu do programu

tabulka je ve stylu

<table summary="zhrnuti" cellspacing="0" class=" vlastnici">
  <tbody>
   <tr>
   <td colspan="3" class="pravniVztah alternateRow">Vlastnické právo</td>
  </tr>
  <tr>
   <th>Jméno/název</th><th>Adresa</th><th class="right">Podíl</th>
  </tr>
  <tr>
   <td>Jmeno</td><td>ulice</td><td class="right">1/2</td>
   </tr>
   <tr class="alternateRow">
   <td>Jmeno</td><td>Ulice</td><td class="right">1/2</td>
   </tr>
  </tbody>
</table>

Jde to vytahnout napr pomoci te class?

Dekuji za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
12. 4. 2012   #2
-
0
-

Zdravím,

pokud je dané html xml validní dokument tak, pak můžeš jednoduše použít XmlDocument a parsovat pomocí XPath výrazů. Pakliže to není tvůj připad, tak můžeš zkusit práci s regulárními výrazy.

Jen tak na okraj: ostatní co pracují v Javě mají možnost pro "opravu" html dokumentů použít htmlcleaner (http://htmlcleaner.sourceforge.net/), který dokáže odstranit spoustu problému html dokumentů, takže pak se daji zpracovávat pohodlně pomocí xslt/xpath technologií. Tudíž jestli máš trochu času, můžeš zkusit google a pohledat (nebo někdo jiný poradí), zda někde náhodou neleží port této aplikace pro .NET svět, nebo to případně šikovně zkombinovat(pokud trváš na .NET).

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.47.155.–
silent0
Stálý člen
13. 4. 2012   #3
-
0
-

zkousel jsem to pres

 HtmlDocument doc = webBrowser1.Document ;
            foreach (HtmlElement el in doc.All)
            {

                if(el.GetAttribute("className") == " vlastnici")
                      label1.Text = el.ToString();
               

            }

ale to vypise System.Form.HtmlElement, coz jaksi nevim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
CZechBoY+4
Věrný člen
13. 4. 2012   #4
-
0
-

co třeba použít OuterHtml nebo InnerHtml a ne .ToString()?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
silent0
Stálý člen
13. 4. 2012   #5
-
0
-

fiiha to me nenapadlo funguje diky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

C# WinForm programování — založil matesz

Winsock v WinForm — založil seldik

C++ a winform background-image... — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý