JTabbedPane -> setVisible(true / false) -> nastavení kartičky – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JTabbedPane -> setVisible(true / false) -> nastavení kartičky – Java – Fórum – Programujte.comJTabbedPane -> setVisible(true / false) -> nastavení kartičky – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nicolas0
Návštěvník
14. 4. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, chtěl bych se zeptat na záložky (kartičky).

Když mám:

class WHist extends JFrame {

JTabbedPane tabbedPane = new JTabbedPane();
JPanel panel100 = new JPanel();
JPanel panel200 = new JPanel();

a chtěl bych nastavit např. panel200.setVisible(false); tak to nefunguje. Po kliku na nějaký tlačítko bych chtěl nastavit zase setVisible(true);

Třeba u JLabel, nebo JButton problém nemám, ale u záložek? Dá se to nějak "vočůrat" :-) ?

Předem moc díky, N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.144.151.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Reklama
Reklama
Naemos0
Newbie
14. 4. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

Ahoj, jestli chceš jen zamezit přístup k dané záložce, šlo by to udělat pomocí

pane.setEnabledAt(indexTabu, pristupnost);

kde pristupnost je true nebo false.

Pokud bys to chtěl schovat, napadá mně jen odstranit tu záložku a potom při stisku tlačítka na objevení ji znovu vložit do tabu.

pane.removeTabAt(indexTabu);

...

pane.insertTabAt(nazevTabu, ikonaTabu, komponenta, textTooltipu, poziceVlozeniTabu);

v insertTabAt můžou být některé hodnoty null (např. ikona tabu)

Kdyžtak koukni do dokumentace k JTabbedPanu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.190.61.–
Nicolas0
Návštěvník
16. 4. 2012   #3
-
0
-

#2 Naemos
Moc díky, to je přesně ončo....stačí zamezit přístup.

N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.144.151.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Kartičky ve WPF — založil Rafta

Picture in JTabbedPane — založil lubo

3vlákna while(true) — založil JIRKAS

Podmienka if nevracia true — založil Martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý