Problém s vyjjímkou – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s vyjjímkou – Delphi – Fórum – Programujte.comProblém s vyjjímkou – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Ondrej Karas
~ Redaktor
0
Věrný člen
7. 12. 2006   #1
-
0
-

Ahoj, pokou??m se oblou?it vyjj?mku v p??pad? kdy zkou??m pr?zdn? ?etezec p?ev?st na ??slo, ale st?le se mi neda??. Nev?d?l by n?kdo poradit co je na tom ?patn?ho?

try
PDatabaze[PocetZaznamu].cislo_uctu := StrToInt (form1.ComboBox1.Text);
except
on EConvertError do MessageDlg('Chybn? zadan? typ ??tu', mtinformation, [mbOK],0);
else
;
end;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nejhorší není nemít práci. Nejhorší je nechtít práci...
Jan Šlégr0
Newbie
9. 12. 2006   #2
-
0
-

Místo EConverError bych tam dal



if Lenght(form1.ComboBox1.Text)=0 then
MessageDlg('Není vyplněno pole!', mtinformation, [mbOK],0);
try
PDatabaze[PocetZaznamu].cislo_uctu := StrToInt (form1.ComboBox1.Text);
except
on EConvertError do MessageDlg('Toto není číslo!', mtinformation, [mbOK],0);
end;

...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondrej Karas
~ Redaktor
0
Věrný člen
10. 12. 2006   #3
-
0
-

To BlackHole:

Díky, zkusím, poslední dobou sem delal jenom v C, tak mi nejak Pascalovsky procesury a fce nelezou a mysl a me ani nenapadaj takovyhle jednoduchosti :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nejhorší není nemít práci. Nejhorší je nechtít práci...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Problem s < a > — založil 7raul

Problém — založil Dfire

Problém — založil Ma.ty

Problém v C++ — založil Anonim

Problém — založil rotoro

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý