Nejde zkompilovat program – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nejde zkompilovat program – .NET – Fórum – Programujte.comNejde zkompilovat program – .NET – Fórum – Programujte.com

 

tečka0
Návštěvník
17. 4. 2012   #1
-
0
-

zdravím

mám problém, vytvořil jsem si program (něco jako chat s počítačem). zkoušel jsem to
zkompilovat přes příkazový řádek ale nešlo to. mohl by někdo poradit?

díky za odpovědi    

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
nikdy neříkej nikdy. až na to že teď jsem toto pravidlo dvojnásobně porušil
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
17. 4. 2012   #2
-
0
-

#1 tečka
a vyvěštit to máme z čeho?

Dej sem alespoň chyby, co ti to hází a ukázku kódu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:7:204:c4e5:a197:...–
All you need is vision and time.
tečka0
Návštěvník
17. 4. 2012   #3
-
0
-

#2 crazy
no řekne mi to když napíšu: csc chatspocitacem.cs
csc není názvem vnějšího ani vnitřího příkazu
a kód je: using System;

namespace sejmuti_uzivatelskeho_vstupu
{
   class vstupni_bod_programu
   {
    static void Main ()
    {
     //vyzvu uživatele k zadání nějakého textu
     Console.Write ("zadej nějaký text")
      //uložím text
      int text = int.Parse(Console.ReadLine ());
     Console.WriteLine("ano zadal jsi věru pěkný text"
             text, text * text);
     Console.ReadLine ();
    }
   }

}  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
nikdy neříkej nikdy. až na to že teď jsem toto pravidlo dvojnásobně porušil
amertak0
Návštěvník
17. 4. 2012   #4
-
0
-

No pokud to nenajde compiler, tak se nedivím, že to nezkompiluje. Pořiď se C# Express 2010 a poté se ozvi (za předpokladu, že to nepůjde) ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.230.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Jak zkompilovat program — založil oxidián

Nejde program v OGL — založil Adam

Nejde spusit program — založil jardo26

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý