C# program – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# program – .NET – Fórum – Programujte.comC# program – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas.P0
Newbie
19. 4. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, dostali jsme za úkol naprogramovat http://www.youtube.com/watch?v=fpwuqDVwcsM&feature=player_embedded. K tomu jsme obdrželi http://czshare.com/2855804/P%C5%99%C3%ADlohy.zip.

Můj postup:

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApplication1
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
            //public Boolean AutoScale {get;set;}
            //změna rozsahu osy X1
            if(chart1.Series[0].Points.Count > 30)
            {
               if (chart1.Series[0].Points.Count > 30)
               chart1.Series[0].Points.RemoveAt(0);
               chart1.ChartAreas["Default"].AxisX.Minimum = 0;
               chart1.ChartAreas["Default"].AxisX.Maximum = 2000;
            }
            //změna rozsahu osy Y1
            
            //změna rozsahu osy X2
            if (chart2.Series[0].Points.Count > 30)
            {
                if (chart2.Series[0].Points.Count > 30)
                chart2.Series[0].Points.RemoveAt(0);
                chart2.ChartAreas["Default"].AxisX.Minimum = 0;
                chart2.ChartAreas["Default"].AxisX.Maximum = 500;
            }
            //změna rozsahu osy Y2
            
        }
        //graf pro vykreslení zvuku v časové oblasti
        private void chart1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
           //Recorder.cs
        }
        //graf pro vykreslení frekvenčního spektra
        private void chart2_Click(object sender, EventArgs e)
        {
           //FFT.cs
        }
        //tlačítko pro uzavření aplikace
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
           button1.Enabled = !button1.Enabled;
        }
        //tlačítko pro zastavení nahrávání
        private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
        {
           button2.Enabled = !button2.Enabled;
           button3.Enabled = true;
           chart1.Enabled = false;
        }
        //tlačítko pro spouštění nahrávání
        private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
        {
           button3.Enabled = !button3.Enabled;
           button2.Enabled = true;
           chart1.Enabled = true;
        }
        //tlačítko pro FFT
        private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
        {
           button4.Enabled = !button4.Enabled;
        }
        //vybrané zařízení
        private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
        {

        }
        //nastavení limitu
        private void numericUpDown1_ValueChanged(object sender, EventArgs e)
        {
           numericUpDown1.Maximum = 100;
           numericUpDown1.Minimum = 0;
        }
        //zisk
        private void progressBar1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

        }
        //napěťová špička
        private void label1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

        } 
    }
}

Předem děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.249.–
Reklama
Reklama
19. 4. 2012   #2
-
0
-

Ahoj, nemáš vůbec zač. Možná zkus ještě položit otázku ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tomas.P
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
19. 4. 2012   #3
-
0
-

#2 djanosik
Zdravím, zajímá mě, jak změnit rozsah chart1 a chart2? Předem děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.249.–
Tomas.P
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
20. 4. 2012   #4
-
0
-

Nebo já se zeptám jinak. Bude stačit zakomponovat soubory Recorder.cs a FFT.cs prostým zkopírováním zdrojových souborů do WindowsFormsApplication1? Předem děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.249.–
Tomas.P
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
21. 4. 2012   #5
-
0
-

Nebo já se zeptám ještě jinak. Jak by se dalo realizovat comboBox1? Předem děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.249.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Program — založil netman92

TV-Program — založil M.Šnejdar

Program — založil Luboš Marek

Program — založil Jan Burant

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý