DevCpp - Debugovanie – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

DevCpp - Debugovanie – C / C++ – Fórum – Programujte.comDevCpp - Debugovanie – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

NAItReIN0
Newbie
8. 12. 2006   #1
-
0
-

Zdrav?m,

ked?e som niekde stratil svoj MS Visual C++ 6.0 IE, mus?m sa uskromni? s BloodShed DevCpp. M?m probl?m, a ked?e som u? pozeral do n?povedy, a nena?iel som ?iaden kl??ov? krok, obraciam sa sem. Probl?m je n?sledovn?:

Chcem si pozrie?, ako vyzeraj? jednotliv? funkcie implantovan? v assembleri na registroch procesora. K tomu v?ak potrebujem Debug-ova? program. Ke? si zvol?m Debug->Debug, resp. F8, nap??e mi, ?e program nie je skompilovan?, ?o nie je pravda. Prizn?m sa, ?e som e?te nedebugoval ?iaden program, a preto v?s pros?m o pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- drEAMs. What are they? -
Jura_0
Stálý člen
8. 12. 2006   #2
-
0
-

Ja ti asi moc neporadim, protoze se mi jeste nepovedlo v DEv-C++ debugovat. Jedine co ti muzu doporucit, prejdi radeji na Codeblocks(http://codeblocks.org/). Oproti Dev-C++ se lisi celym svym prostredim, je mnohem propracovanejsi a hlavne se v nem da debuggovat. Co se tyce kompilatoru, tak ten si samozrejme muzes zvolit jaky chces - at uz Microsofti(toolkit) nebo ponechat puvodni MinGW(pro Win) nebo GCC(linux a spol.). Jen me tak napada, jestli by jsi prece jen nebyl spokojenejsi s Microsoftim IDE(vcetne kompilatoru), uz je to nejake ten patek, co MS uvolnil Microsoft Visual C++ 2005 Express Edition zadarmo, ale k tomu ti uz dozajista odpovi nekdo jiny.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
NAItReIN0
Newbie
8. 12. 2006   #3
-
0
-

Jura_ píše:#
# Ja ti asi moc neporadim, protoze se mi jeste nepovedlo v DEv-C++ debugovat. Jedine co ti muzu doporucit, prejdi radeji na Codeblocks(http://codeblocks.org/). Oproti Dev-C++ se lisi celym svym prostredim, je mnohem propracovanejsi a hlavne se v nem da debuggovat. Co se tyce kompilatoru, tak ten si samozrejme muzes zvolit jaky chces - at uz Microsofti(toolkit) nebo ponechat puvodni MinGW(pro Win) nebo GCC(linux a spol.). Jen me tak napada, jestli by jsi prece jen nebyl spokojenejsi s Microsoftim IDE(vcetne kompilatoru), uz je to nejake ten patek, co MS uvolnil Microsoft Visual C++ 2005 Express Edition zadarmo, ale k tomu ti uz dozajista odpovi nekdo jiny.



Díky za ochotu pri písaní príspevku:-) Priznávam sa, že som si nebol vedomý toho, že MS vypustil VS C++ 8 Express Edition zdarma, vďaka za tip:-).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- drEAMs. What are they? -
Jura_0
Stálý člen
8. 12. 2006   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Debugovanie v Eclipse — založil Eclipsak

Devcpp — založil .

Devcpp - windows — založil vojta129

Problém s DevCpp — založil Elis.jane

Odpocet - devcpp — založil vojta129

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý