Generování čárového kódu ve VB – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Generování čárového kódu ve VB – Visual Basic – Fórum – Programujte.comGenerování čárového kódu ve VB – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sery0
Duch
20. 4. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak mám vymyslet algoritmus a napsat kód pro generaci čárového kódu ve VB. Mělo by to fungovat takto: do textboxu by jsem napsal číslo a v labelu by se mi po stisku tlačítka zobrazil čárový kód ve formátu code128. Ještě by bylo možná dobré dát tam tlačítko pro tisk tohoto souboru. Díky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.217.–
Reklama
Reklama
pistolnik0
Newbie
21. 4. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1e02:9120:1db:e5...–
jkonopasek0
Návštěvník
15. 7. 2012   #3
-
0
-

Pokud se jedná pouze o výstup a ne načítání čárového kódu, pak je to jednoduché.

Já jsem dělal něco podobného, jen jsem používal Code39 (pro průvodky v automobilovém průmyslu).

Sehnal jsem si písmo Code39 (protože to bylo do firmy a důležité, tak jsem ho za pár korun koupil), zaregistroval do systému mezi stávající druhy písma.

Do požadovaného Label jsem nastavil toto písmo a zobrazil se čárový kód.

Totéž při tisku - nastavil jsem písmo Code39 - vytiskl se čárový kód, nastavil jsem Courier, vytiskl se běžný text.

Např. na stránkách

http://www.codeware.sk/…ode_128.html

jsem toto písmo našel, ale už jsem nezišťoval, zda je free. Je třeba hledat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.49.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Cteni caroveho kodu — založil marw

Generování QR kódů — založil Aleš Krátký

Generování HTML kódu — založil Yohaku

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý