Seřazení pole v Excelu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Seřazení pole v Excelu – Visual Basic – Fórum – Programujte.comSeřazení pole v Excelu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hejnallukas0
Návštěvník
22. 4. 2012   #1
-
0
-

Dobrý večer,

v excelu mám mám pole s čísly a chtěl bych je seřadit od největšího po nejmenší.

Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
23. 4. 2012   #2
-
-1
-
Mimo téma

#1 hejnallukas
Tak je přece seřaď, co ti brání?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
KIIV+42
God of flame
23. 4. 2012   #3
-
0
-

#2 JoDiK
asi nemuze najit to tlacitko

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hejnallukas0
Návštěvník
23. 4. 2012   #4
-
0
-

Ne chtěl bych si udělat makro, které mi nahraje údaje z několika buněk do pole a to pole bych chtěl v tom makru seřadit od největšího po nejmenší .

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
KIIV+42
God of flame
23. 4. 2012   #5
-
0
-

tak jestli umis dostat hodnotu z konkretni pozice a umis ji zapsat zpet, tak uz staci napriklad select sort (srovnavat aktualni polozku se vsema pod ni, a pokud najdes mensi tak prohodit ... pak se posunes o jednu dal dokud nejsi az na konci)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
23. 4. 2012   #6
-
0
-

#4 hejnallukas
A jak asi máme vědět co jsi vlastně chtěl, když to nenapíšeš?

A proč to chceš dělat tak pracně, když na třídění má excel nástroj na dvě nebo tři kliknutí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý