Jak zavolat return? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak zavolat return? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak zavolat return? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Vladimir
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
24. 4. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, mohu se prosím zeptat, jak vyřešit toto?

mám funkci, např

int funkce()
{
int a=10;
return a;
}

Pak si zavolám tuto funkci příkazem funkce();

Funkce se vykoná....

Jak se teď dostanu k výsledku return z funkce?

zkoušel jsem

printf("%d",funkce());

Což sice vrátí hodnotu a, ale volá funkci znovu. To je přesně to co nechci... Prostě potřebuji aby se funkce zavolala jen jednou (čímž se naplní její return) a já poté četl už jen ten return a neprobíhal kvůli tomu znovu celý cyklus.

Předem mockrát děkuji za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.225.–
Reklama
Reklama
Samot10
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
24. 4. 2012   #2
-
0
-

   

nerozumiem o akom cykle hovoris, ale:

int x = funkce(); printf("%d\n", x);

by mohlo vyriesit tvoj problem

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1220:c1d0:9be:8b...–
Vladimir
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
24. 4. 2012   #3
-
0
-

Pardon, mělo to být funkce a né cyklus :-)

Bohužel, příkaz co jste napsal sice return v pořádku vypíše, ale s ním i znova celou funkci :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.225.–
Samot10
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
24. 4. 2012   #4
-
0
-

#3 Vladimir
aku celu funkciu? skus sem dat vystup z programu, lebo stale neviem aku funkciu ti tam vypisuje navyse...

btw. mozes mi tykat ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1220:c1d0:9be:8b...–
Vladimir
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
25. 4. 2012   #5
-
0
-

V pořádku, už to díky tobě funguje jak má, včera jsem byl asi už moc unavený. Vysvětlovat problémy po internetu mi nikdy nešlo :D A mockrát dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.225.–
Samot10
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 4. 2012   #6
-
0
-

za malicko...hoj

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.65.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 75 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý