Ahoj, mám jeden problém se kterým se potýkám celkem dlouho, ale teď se to už nedá vydržet takhle se kódit prostě nedá. O co jde - mám aplikace ve kterých pracuju hodně s vlastníma modulama, pokud v nějakém něco měním, tak python asi u 6/10 kompilací zahlásí úplně nesmyslnou syntaktickou chybu, většinou to je na konci nějakého řádku, nebo na první pozici ve slově def, v menší míře úplně někde jinde v kódu. Čím delší mám modul a čím víc ho upravím tak tím víc se tyhle chyby vyskytnou. Většinou stačí přidat někde prázdný řádek, ale skoro pokaždé to zahlásí chybu zase úplně jinde a musím přidávat znova další řádky. Vždy to je jen v modulu ve kterém momentálně pracuji, v hlavním zdrojáku s programem který vše spouští to nedělá. V poslední době to došlo tak daleko, že sice projde kompilace, ale při běhu zahlásí, že nemá definovanou nějakou proměnnou i když ji prostě definouvanou má a před X modifikacema kódu to fungovalo a nijak jsem tu část kódu neměnil. Tohle prostě naprosto nechápu.
Python používám ve verzi 2.4.1, u všech zdrojáků mám kódování cp1250 a všude používám wxPython 2.8
Setkal jse te s tímto už někdo? díky moc za rady, Martin.