Posloupnost, která vyhosnotí nejmenší a největší číslo! – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Posloupnost, která vyhosnotí nejmenší a největší číslo! – Pascal – Fórum – Programujte.comPosloupnost, která vyhosnotí nejmenší a největší číslo! – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
28. 4. 2012   #1
-
0
-

Potřebuju program:

Je dána posloupnost celých kladných čísel ukončená 0. Určete kolikrát se mezi danými čísli nachází největší a nejmenší z nich.

Prosím, kdo pomůže? Už jsem něco sám napsal, ale odmítá to přejít z načítaní čísel do posloupnosti k vyhodnocení. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.242.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 4. 2012   #2
-
0
-

pokud si sem dal veskery kod tak se divim ze to vubec nacita :)

pravdepodobne neukoncujes nacitani tou nulou jak je pozadovano

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jimi
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
28. 4. 2012   #3
-
0
-

Nieco som skusil naprogramovat. Malo by to byt cca. dobre. No tu nulu na konci pola som uz do najmansieho cisla nepocital. Oprav si to ako chces

http://www.uloz.to/…Bk/cisla-pas

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.119.–
Sophgus
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 4. 2012   #4
-
0
-

Tady máš moje řešení, napsal jsem to na koleni, takže nevim, zda-li ti to vezme překladač. Možná tam bude pár chybek. Myslím si, že komentáře nejsou nutný.

http://pastebin.com/5gKAKANV

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.185.–
Monika
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
3. 5. 2012   #5
-
0
-

Ahoj, kdo poradí s tabulkou vývojového diagramu: Je dána posloupnost kladných celých čísel ukončená nulou. Určete, kolikrát se mezi danými čísly nachází největší a nejmenší z nich. Děkuji předem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.160.–
Mircosoft+1
Věrný člen
4. 5. 2012   #6
-
0
-

Co to je "tabulka vývojového diagramu"? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.118.224.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
4. 5. 2012   #7
-
0
-

Jen tipuju: Tabulka = obrázek ve kterém jsou nějaké čáry?

Jestli sem ještě vůbec tazatelka zavítá, tak pro minimum to mám, pro maximum analogicky (fuj cizí slovo...) prostě obdobně...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
5. 5. 2012   #8
-
0
-

#3 Jimi
ahoj můj milý pascal mi toto nechce přežvýkat------>+IntToStr(max)+

co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.242.–
Mircosoft+1
Věrný člen
5. 5. 2012   #9
-
0
-

Jde o to, jaký překladač máš. Inttostr je funkce z Delphi, v Turbo Pascalu je pro tyhle účely procedura Str.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.170.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
6. 5. 2012   #10
-
0
-

#8 Martin
Místo toho tam dej přímo max oddělený čárkou atd.

writeln('Maximum z pola cisel je : ',max,' Nachadza sa : ',pocMax,' krat');
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Nejvetsi cislo z pole cisel.. — založil cp.Hook

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý