Posunutí myši – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Posunutí myši – C / C++ – Fórum – Programujte.comPosunutí myši – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
DV
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 5. 2012   #1
-
0
-

Chtěl bych se zeptat, zda je možné posouvat myš doleva, doprava, dolu a nahoru? Díky, doufám, že jste pochopily.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.152.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
2. 5. 2012   #2
-
0
-

#1 DV
Uchopíš myš do ruky (záleží zda jsi pravák nebo levák) a pozvolným pohybem do potřebné strany táhneš myš a měla by se na monitoru projevit událost jako pohyb myši. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.183.64.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
DV
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 5. 2012   #3
-
0
-

#2 ingiraxo
Takže nepochopily :D Jde mi o to, že v consoli "bliká" _, dá se tam psát atd... Jenže jak to posunout např. o řádek niž?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.152.–
KIIV+42
God of flame
2. 5. 2012   #4
-
0
-

tak to co chces ma spolecneho s mysi asi jako auto s cihlou

+ je to zavisle na systemu, ktery pouzijes.. v linuxu existuji ansi sekvence znaku, ve windows to chce funkce pro praci s konzoli

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Erino720
Duch
2. 5. 2012   #5
-
0
-

Neviem čo presne myslíš, ale napr v C, ti staci hodiť nový enter ako putchar('\n')

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.181.–
KIIV+42
God of flame
2. 5. 2012   #6
-
0
-

#5 Erino72
on pri trose stesti mysli neco jako setCursorPosition  (nebo v pascalu to bylo jako gotoxy :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
DV
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 5. 2012   #7
-
0
-

#4 KIIV
Omlouvám se, měl jsem na mysli kurzor. Ani to ovšem není ideální popis.

Takže jde to nějak? (nebo spíš jak)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.152.–
ingiraxo+15
Grafoman
2. 5. 2012   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.183.64.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
DV
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 5. 2012   #9
-
0
-

Aha    Jsem trošku přehlédl. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.152.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 91 hostů

Podobná vlákna

Posunutí — založil erter

C# Posunutí grafu — založil Kuba

C#Forms-Posunutí tlačítka — založil nevimjakejmeno

Posunutí hodnot ve vectoru — založil MiCizek

Menu Item posunutí — založil LUK4S3K

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý