Prosím o radu s Timerem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosím o radu s Timerem – C / C++ – Fórum – Programujte.comProsím o radu s Timerem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Trujan0
Duch
2. 5. 2012   #1
-
0
-

Ahojte, chtěl bych udělat, aby když otevřu okno přes Timer, aby se mi neotevíralo pořád dokola. Vůbec nevím jak to zastavit nebou pauznout. Celý den jsem strávil hledáním toho jak to udělat a výsledek byl nulový.

Pracuju v C++ Windows Form Application.

Předem děkuji za rady :)

Tady je kód toho timeru:

private: System::Void okno_Tick(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) {
			 Form2 ^form2 = gcnew Form2();
			 form2->ShowDialog();
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.12.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
2. 5. 2012   #2
-
0
-

A co třeba prostě stopnout timer? Pokud má timer název proměnný třeba "timer", tak jednoduše timer->Stop();

A pokud děláš v ALT projektu, tak koukej po tutoriálech na C#, těch je víc

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.183.64.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Trujan0
Duch
2. 5. 2012   #3
-
0
-

#2 ingiraxo
název to má okno_Tick zkoušel jsem okno_Tick->Stop(); a nebere mi to... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.12.–
ingiraxo+15
Grafoman
2. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 Trujan
okno_Tick je název funkce, která se stará o update, ale myslim název proměnný pro Timer

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.183.64.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Trujan0
Duch
2. 5. 2012   #5
-
0
-

Tyjo hele už jsem to vyřešil. Díky moc za radu ten tvůj command pomohl... stačilo si udělat další timer, který zastaví ten timer před tím 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.12.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

Podobná vlákna

Prosím o radu — založil Michal

Prosim RADU — založil Mikys

Prosim o radu — založil takinoo

Prosím o radu — založil majkl

Prosím o radu — založil Buránek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý