Probléém s DEV-C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Probléém s DEV-C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProbléém s DEV-C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
XITmaniak0
Newbie
7. 5. 2012   #1
-
0
-

Hmm....Mám taký srandovný problém ale odpovedzte mi ak si ukladam programik cez DEV-C++ tak mam este do zdrojaku napisat to .exe alebo ako poprosil by som vyvsetlenie popripade video alebo obrazky vdaka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.80.–
Reklama
Reklama
Řešení
Nadšenec
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
7. 5. 2012   #2
-
+2
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Normálně ulož zdrojový kód jako .cpp a potom zmáčkni kombinaci CTRL + F9. Potom se Ti ve složce kde máš uložený projekt vytvoří .exe soubor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.120.–
ingiraxo+15
Grafoman
7. 5. 2012   #3
-
0
-

XITmaniak: Komické  

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
7. 5. 2012   #4
-
+1
-
Zajímavé

Pokud byla otázka myšlena jinak tak se omlouvám, já provádím převod ze zdrojového kódu do .exe souboru takto.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.120.–
XITmaniak0
Newbie
8. 5. 2012   #5
-
0
-

nie vdaka velmi mi to pomohlo uz mi to ide diiik

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 204 hostů

Podobná vlákna

Dev-c++ — založil miixall

C DEV C++ — založil Vlado

Dev-c++ — založil sacha

Dev C++ — založil Root

DEv C++ — založil kotolna

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý