Stopky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stopky – .NET – Fórum – Programujte.comStopky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

hektor0
Duch
8. 5. 2012   #1
-
0
-

Zdravím zase, tentokrát bych potřeboval pomoc s podmínkou : jedná se o to že mám jednoduché stopky např , jenže když se mě dostanu hodnota "a" na 59 pokračuje na 0, jenže potřebuji aby se hodnotě "b" přičetla 1. 

jde o to že když dám např. podmínku aby a rovno 59 , tak b++ , jenže když číslo "a"  přejde zpátky na hodnotu 0 , tak se "b" vrátí zpátky na 0

for (int i = 0; i < 120; i++)
                        int a = 0;
                        int b = 0;
                        while (a < 59)
                            Thread.Sleep(10);
                            Console.Clear();

                            a++;
                            System.Console.WriteLine(b + " : " + a);

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 5. 2012   #2
-
0
-

opravdu necekane co? kdyz je tam  int b = 0; a pro jistotu ani nevidim ze bys nekde pricital

A co je to vubec za programovaci jazyk? pokud to neni python, tak to nemuze v zivote fungovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
CZechBoY+4
Věrný člen
8. 5. 2012   #3
-
0
-

nenašel si na klávesnici složený závorky tak je tam radši nedáváš vůbec?

když tam nedáš složený závorky tak se v cyklu provádí jenom další příkaz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
hektor0
Duch
8. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 CZechBoY
složené závorky jsem dal pryč (kvuli místu , ale pokud stále myslíš že sem je nenašel tak jsou alt Gr + B / N ) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
CZechBoY+4
Věrný člen
8. 5. 2012   #5
-
0
-

četl si mojí radu vůbec?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
hektor0
Duch
8. 5. 2012   #6
-
0
-

#5 CZechBoY
to víš že jo 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
CZechBoY+4
Věrný člen
8. 5. 2012   #7
-
0
-

tak jak vypadá ten fungující kod?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
hektor0
Duch
8. 5. 2012   #8
-
0
-

for (int i = 0; i < 120; i++)
                            {
                                int a = 0;
                                int b = 0;
                                while (a < 60 )
                                {
                                 Thread.Sleep(200);
                                 Console.Clear();
                                 System.Console.WriteLine(b + " : " + a);
                                 a++;
                                }
                               
                            }

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 5. 2012   #9
-
0
-

a ty se stale divis ze b = 0 kdyz s nim zaprve nic nedelas a zadruhe ho v kazdym kole vytvoris nove a nulove?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
CZechBoY+4
Věrný člen
8. 5. 2012   #10
-
0
-

mě by spíš zajímalo k čemu je tohle dobrý

vůbec nechápu třeba ty konstanty 120 ve foru a 200 jako thread.sleep

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
hektor0
Duch
8. 5. 2012   #11
-
0
-

Otázka není jestli mám nebo nemám podmínku pro to aby se k B přičetla 1 když A nabude 59 , ale Jak tu podmínku zapsat

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 5. 2012   #12
-
0
-

kdyz to delas cyklama tak taky muzes jet rovnou  for (minuty=0;minuty<60;minuty++) for (sekundy=0;sekundy<60;sekundy++) { sleep(); show(); .... }

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hektor0
Duch
8. 5. 2012   #13
-
0
-

#12 KIIV
DĚKUJI 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Stopky — založil Bunny

Stopky — založil dragon124

Stopky — založil Franceq

Stopky — založil iref

Stopky — založil jvaclavik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý