Build Error v Dev Cpp – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Build Error v Dev Cpp – C / C++ – Fórum – Programujte.comBuild Error v Dev Cpp – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

becal
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
8. 5. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o pomoc s řešením problému v programu dev cpp. Nedávno jsem si nainstaloval verzi 4.9.9.2 a od té doby pokaždé, když v něm napíšu kód a pokouším se o kompilaci, vypíše mi [Build Error][main.o] Error 1. Když jsem v něm zkoušel otevřít program, který na jiném počítači v dev cpp normálně fungoval, výsledek byl stejný. Jsem v tomto oboru nováček a vůbec si nevím rady. Předem děkuji za jakoukoliv pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.249.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 5. 2012   #2
-
0
-

a system? me treba dev-cpp neslo pod win7 ... pak sem se na nej vykaslal a nainstaloval jen mingw ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
becal
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
8. 5. 2012   #3
-
0
-

#2 KIIV
Windows 7, ale brácha ho na svým notebooku má taky a běhá mu to tam normálně. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.249.–
stif+1
Stálý člen
8. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 becal
podľa mńa ho skús nainštalovať na disk D: tamto asi pôjde...inak sa ozvy ešte raz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.195.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
becal
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
8. 5. 2012   #5
-
0
-

#4 stif
Ten program mám nainstalovaný na disku D. 
Výstup kompilátoru vypadá takto:


Compilátor: Default compiler
Spouští se  make...
D:\Programy\Dev-Cpp\bin\make.exe -f "Makefile.win" all
g++.exe -D__DEBUG__ -c main.cpp -o main.o -I"D:/Programy/Dev-Cpp/lib/gcc/mingw32/3.4.2/include"  -I"D:/Programy/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2/backward"  -I"D:/Programy/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2/mingw32"  -I"D:/Programy/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2"  -I"D:/Programy/Dev-Cpp/include"    -fdollar-in-identifiers -pg -g3

C:\Users\JARDA nenˇ n zvem vnitýnˇho ani vnŘjçˇho pýˇkazu,
spustiteln‚ho programu nebo d vkov‚ho souboru.

Syst‚m nem…§e nal‚zt uvedenou cestu.
D:\Programy\Dev-Cpp\bin\make.exe: *** [main.o] Error 1

Provádění ukončeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.249.–
stif+1
Stálý člen
8. 5. 2012   #6
-
0
-

#5 becal
myslel som disk kde nieje windows..to by malo pomôcť

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.195.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
Doomista+1
Stálý člen
9. 5. 2012   #7
-
0
-

mě dev fungovalo v pohodě na C: v kořeni i na winXP i na win7
btw když nepoužiješ projekt, ale zkusíš zkompilovat samostatnej cpp soubor, co to udělá?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.191.–
Na vše stačí iostream...
becal
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
16. 5. 2012   #8
-
0
-

Tak to nakonec bylo pravděpodobně v nastavení kompilátoru. V tom počítači, na kterém jsem to naprogramoval,

musel být jinak nastaven. Nakonec jsem to ale stejně vyřešil tak, že jsem raději použil Visual Studio 2008. :)  

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.249.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Dev c++... Build error 1 — založil lokomotiva852

Dev Cpp chybova hlaska — založil Ragnar

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý