Prosím o pomoc!! – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosím o pomoc!! – C / C++ – Fórum – Programujte.comProsím o pomoc!! – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
10. 5. 2012   #1
-
0
-

Potřeboval bych pomoct či vypracovat tuto úlohu ... Vytiskněte všechna trojciferná přirozená čísla s daným ciferným součtem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
10. 5. 2012   #2
-
0
-

Najprv skus ten program napisat sam a potom sa pytaj na konkretnu vec co ti nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
10. 5. 2012   #3
-
0
-

#2 vitamin
Problem je že ani nwm jak to napsat

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
vitamin+8
Grafoman
10. 5. 2012   #4
-
0
-

Tak sam napis co vies naprogramovat (a urcite nepis ze nic :) )

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
10. 5. 2012   #5
-
0
-

Problem je že fakt vůbec nemam tušení proto píšu jestli by mi to někdo udělal ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
10. 5. 2012   #6
-
0
-

Jediné co vim je, že to trojciferné číslo dělim 10ti až do té doby kdy se dostanu na číslo 0 ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Doomista+1
Stálý člen
10. 5. 2012   #7
-
0
-

   

	for(a=1; a<10; a++)
		for(b=0; b<10; b++)
			if(cislo-a-b<10 && cislo-a-b>=0)
			cout << a << b << cislo-a-b << endl;

cislo je ciferný součet s hodnotou mezi 1-27

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Na vše stačí iostream...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Podobná vlákna

Prosím pomoc — založil Matej

C - prosim o pomoc — založil krajco

Prosim pomoc — založil Ninus

Prosim pomoc v c++ — založil miska

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý