Program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Program – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgram – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #1
-
0
-

Ahoj mam problem s jednou ulohou nejedná se o domácí ukol prostě si potřebuju šplhnout.

Je dána posloupnost kladných celých čísel ukončená nulou, čísel je méně než 100.
Zjistěte, zda se v dané posloupnosti nějaké číslo opakuje.

poradíte prosím :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
w3Rbie
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
10. 5. 2012   #2
-
0
-

#1 Jakub
Radši to ani nezoušej :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
10. 5. 2012   #3
-
0
-

#1 Jakub
hele kámo je to úplná kravina nikdo to nnhjutzws-+

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #4
-
0
-

proč to ani nemam zkoušet?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
10. 5. 2012   #5
-
0
-

#1 Jakub
fakt to nemá cenu frajere je to kravina!! prostě hovna

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
vitamin+8
Grafoman
10. 5. 2012   #6
-
0
-

#1 Jakub
Uloz si cisla do pola (ak ich uz nemas zadane v poli).

Pouzi napr qsort na usporiadanie pola.

Potom ti uz bude stacit len porovnavat susedne prvky pola a hladat take ktore sa zhoduju.

Toto je jedna z mnoha moznosti

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #7
-
0
-

Aha dekuju moc :) ale ani tak se nechytým už jsme to zkoušel ale je to nějaký celý proti mě

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
vitamin+8
Grafoman
10. 5. 2012   #8
-
0
-

Ukaz co si zatial vytvoril.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #9
-
0
-

#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
#include<time.h>

#define ROZSAH 100

int a[ROZSAH];

void napln_pole(int pocet, int hranice)
{
   int i;

   srand(time(NULL));  
  
   for(i=0;i<pocet;i++)
   {
      a[i]=(rand()%(2*hranice+1))-hranice;
   }
}

main()
{
   napln_pole(ROZSAH, 100); 
}

zatim mam to pole ale nevim jestli dobře

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
vitamin+8
Grafoman
10. 5. 2012   #10
-
0
-

Len taka otazka (ten kod sa podoba na jeden co tu uz bol), vies co robi ten kod? (robi dost veci co su pre teba zbitocne... )

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #11
-
0
-

aha tak to nevim ja prostě potřebuju vytvořit tu ulohu ale myslim že by snažší asi bylo ji řešit jenom vygenerovanim nahodnejch čísel ne a to pocom vytřídit a tim teda rozpoznat to opakování ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #12
-
0
-


// generování náhodných čísel

#include<stdio.h>
#include<time.h>    
#include<stdlib.h>  

main()
{
   int i;

   srand(time(NULL));  

   for(i=1;i<=100;i++)
   {
      printf("%4i,", random()%101);  
      if (i%10 == 0) printf("\b \n");  
   }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
10. 5. 2012   #13
-
0
-

#10 vitamin
prosimtě jak napišu neco abych zjistil jenom jestli to tam je 2x umim zvladnou nejmensi ale ne aby to am bylo 2x

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.63.–
vitamin+8
Grafoman
10. 5. 2012   #14
-
0
-

   

#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
#include<time.h>

#define ROZSAH 100

int a[ROZSAH];

void napln_pole(int pocet, int hranice)		
{

   srand(time(NULL));  
  
   for(int i=0; i<pocet; i++)
   {
      a[i]=(rand()%(2*hranice+1))-hranice;
      
   }
}

int main(void)
{
   int i;
	
   napln_pole(ROZSAH, 100);
   
   for(i = 0; i < ROZSAH; i++)printf("%i\n", a[i]);	//vypise pole
   
   //zoradis pole, napr pomocou qsort-u, v tom linku co som ti dal mas aj priklad ktory mozes doslova zkopirovat do tvojho kodu (a trochu upravyt kvoli inemu poctu cisel)
   
   for(i = 0; i < ROZSAH; i++)printf("%i\n", a[i]);	//vypise zoradene pole
   
   printf("opakujuce sa: ");
   for(i = 0; i < ROZSAH; i++) /*.....*/;		//vypis len tie cisla, za ktorimi nasleduje (  a[i+1]  ) rovnaky prvok
   
   

   
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Program — založil Jan Burant

C# program — založil Tomas.P

Program do C++ — založil elis5

Program — založil dakine

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý