Jednoduchá práce v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jednoduchá práce v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comJednoduchá práce v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
10. 5. 2012   #1
-
0
-

Zdravím

Potřeboval bych pomoc s jednoduchou prací. Moje schopnosti v  IT jsou nulové proto doufám že mi to někdo pomůže udělat. Jedná se o jazky C v pragramu Geany. Tam kde je N se musí zadat požadavek aby jej uživatel zadal (číslo).

Zadání je : Je dáno kladné celé číslo N. Vypište prvních N prvočísel.

předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Tereza
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
10. 5. 2012   #2
-
-1
-
Mimo téma

#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
#include<time.h>

#define ROZSAH 50 // pole bude mít 50 čísel

int a[ROZSAH];

void napln_pole(void)
{
   int i;

   srand(time(NULL));   // start generátoru náhodných čísel
  
   for(i=0;i<pocet;i++)
   {
      a[i]=rand()%1001;
printf("%i",a[i])
   }
}

main()
{
   napln_pole();

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Tereza
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
10. 5. 2012   #3
-
0
-

   

snad jsem ti pomohla :-).....    

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
amertak0
Návštěvník
10. 5. 2012   #4
-
0
-

Nespletla sis náhodou příspěvek? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.44.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
10. 5. 2012   #5
-
0
-

Tak je to ono nebo ne ? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
amertak0
Návštěvník
10. 5. 2012   #6
-
0
-

Pokud generátor náhodných čísel dokáže vygenerovat opravdu prvočísla, pak ano  

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.44.–
Tereza
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
10. 5. 2012   #7
-
0
-

Marku tak to vyzkoušej a uvidíš

je mozne že je tam chyba ;-)......pišu to na xp a to je problem....  

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
10. 5. 2012   #8
-
-2
-
Mimo téma

 no bojím se že ne 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
10. 5. 2012   #9
-
-2
-
Mimo téma

seru na to

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
10. 5. 2012   #10
-
-2
-
Mimo téma

ja veřím Tereze ne nejakemu AMERTAKOVY..... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.143.–
amertak0
Návštěvník
10. 5. 2012   #11
-
0
-

   

#include<stdio.h>
 
main()
{
   int n, i = 3, count, c;
 
   printf("Enter the number of prime numbers required\n");
   scanf("%d",&n);
 
   if ( n >= 1 )
   {
      printf("First %d prime numbers are :\n",n);
      printf("2\n");
   }
 
   for ( count = 2 ; count <= n ;  )
   {
      for ( c = 2 ; c <= i - 1 ; c++ )
      {
         if ( i%c == 0 )
            break;
      }
      if ( c == i )
      {
         printf("%d\n",i);
         count++;
      }
      i++;
   }         
 
   return 0;
}

First 20 prime numbers are :
2
3
5
7
11
13
17
19
23
29
31
37
41
43
47
53
59
61
67
71

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.44.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý