Poslouch? tady n?kdo tuhle suprovou kapelu (mo?n? ji zn?te pod star?m n?zvem In? kafe)? J? ji p??mo zbo?nuju?:ms_0005:?Pro neznal? - inekafe je (byla :ms_0346: ) slovensk? punkov? kapela. Jej? texty skv?le vystihuj? sou?asnou spole?nost. A pro? p??u "byla"? Kapela bohu?el ukon?ila svoji ?innost?:ms_0346:?Ale aspo? vydaj? vzpom?nkov? DVD, u? se moc t???m. Je?t? p?ihod?m odk?zek: www.inekafe.sk
Fórum › Offtopic
Inekafe
Já jí znám. Je to fakt good kapela. (nebo spíš byla)
Super kapela, super hudba. Škoda, že to zabalili.
znám.. docela dobrá.
Jj poslouchám. Skvělé texty. Hlavně ty proti USA. Absolutní souhlas.
A nemá o tom DVD někdo podrobnější informace? Jenom vím, že už ho asi 2x odložili.
To dalaman: A viděl jsi k ní videoklip? Ten je výbornej :ms_0005:
od IK som mal vsetki diski ale mislim ze to malo od punku (v urcitich odobiach) dost daleko. najviac sa mi lubi situacia, vitaj a bez udania dovodu. a k tim "spomienkam..." poculi ste vobec ten album celi? album docela solidni a nakonci ten s**t. zapreli predsa ideologiu samotneho punku (nie textom ale prevedenim) a hlavne sami seba
(http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=46199&sid=&TEXT=1)
...stale ta ista sedo-cierna smola...
Jo fakt super kapela nejvic se mi teda líbí ta píšnička "Úspěšný zapojení" ale "Zpomienky na buducost" to je taky pěkný písnička. Nejlepší je asi ablum Příběh. Ine Kafe posloucham dost často. Kdo nezná doporučuju fakt dobrý !!
Videoklip ke „Spomienkám na budúcnosť“. Moc povedený.
huh. znám to a občas si to i poslechnu. ale jako punk mi to teda nepřijde...
To to_jsem_ja: No, je pravda, že se to punku začíná podobat až v novějších albech;)
To dalaman:me se taky ta pisnicka libyla skousel sem k nís sehnat videoklip lae nekde neni nema ho?diky
To Stronghold@cetntrum.cz:
Nasiel som len toto..... Zaznam z live vystupenia:
http://www.youtube.com/watch?v=SOD92cZ-erM
Ale je to akesi cudne...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze