J2ME record store – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

J2ME record store – Java – Fórum – Programujte.comJ2ME record store – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hráč0
Návštěvník
16. 5. 2012   #1
-
0
-

čaute protřebuju script na zapisování do record store mám tenhle script 

public int setDB(String nameDB, String value){
    RecordStore rs = null;
    byte[] name = null;
    boolean existingOrNot = false;
    boolean OK = true;

    existingOrNot = existing(nameDB);
    if (existingOrNot) {
      try {
        rs = RecordStore.openRecordStore(nameDB, false);
      } catch (Exception e) {
        OK = false;
      } finally {
        if (OK) {
          //aTextBox.setString("Ok");
        } else {
          //aTextBox.setString("Failed");
        }
      }
    } else {
      try {
        rs = RecordStore.openRecordStore(nameDB, true);
      } catch (Exception e) {
        OK = false;
      } finally {
        if (OK) {
          //aTextBox.setString("Ok");
        } else {
          //aTextBox.setString("Failed");
        }
      }
    }

    if (OK) {
      try {
        //for (int i = 1; i <= 3; i++) {
          name = value.getBytes();
          rs.addRecord(name, 0, name.length);
        //}
      } catch (Exception e) {
        //aTextBox.setString("Add Falied");
      }
      try {
        rs.deleteRecord(2);
        //aTextBox.setString("recordID Delete");
      } catch (InvalidRecordIDException e) {
       // try {
       //   //aTextBox.setString(rs.getNumRecords() + "recordID");
       // } catch (RecordStoreNotOpenException rse) {
       // }
      } catch (RecordStoreException e) {
      } finally {
        try {
          rs.closeRecordStore();
        } catch (Exception e) {
        }
      }
    }
   return 1;//rs.getNumRecords(); 
  }
  
  public boolean existing(String recordStoreName) {
    boolean existingOrNot = false;
    RecordStore rs = null;
    if (recordStoreName.length() > 32)
      return false;
    try {
      rs = RecordStore.openRecordStore(recordStoreName, false);
    } catch (RecordStoreNotFoundException e) {
      existingOrNot = false;
    } catch (Exception e) {
    } finally {
      try {
        rs.closeRecordStore();
      } catch (Exception e) {
      }
    }
    return existingOrNot;
  }

ale nevím no nějak nefunguje nevíte zda to je dobře a nebo to je blbě ? dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 5. 2012   #2
-
0
-

A co ti na tom nefunguje? Končí ti to na výjimce? A jen takový první námět na zjednodušení zápisu: 

existingOrNot = existing(nameDB);

try {
	rs = RecordStore.openRecordStore(nameDB, !existingOrNot);
} catch (Exception e) {
	OK = false;
} finally {
        if (OK) {
		//aTextBox.setString("Ok");
	} else {
		//aTextBox.setString("Failed");
	}
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
hráč0
Návštěvník
19. 5. 2012   #3
-
0
-

no nezapíše to do paměti když tam dám 1 do paměti tak to vypíše 0 i když tam dám cokoliv jiného

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
hráč0
Návštěvník
19. 5. 2012   #4
-
0
-

#2 liborb
nvš kde bude ta chyba jestli že tam není žádný záznam nebo co

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
22. 5. 2012   #5
-
0
-

Ten kód je hůře čitelný. Chyba je určitě ve funkci existing, která vždy vrací false, ale to nebude mít na funkci vliv, protože ten parametr pouze říká, jestli se má v případě neexistence vytvořit, takže sis to mohl ušetřit a klidně tam vždycky smažit true (do druhého parametru). A stejně si mi neodpověděl na otázku, jestli to někde vyhodí výjimku nebo ne. Ty tam za podmínky, že OK vkládáš záznam, ale hned zase jeden mažeš ... ale je otázka kudy ten kód v dané chvíli běží.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
hráč
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
22. 5. 2012   #6
-
0
-

No já už to nějak vyřešil chyba byla uplně jinde a myslím že v ukladani zaznamu a výpisu pokud by někdo chtěl kod sem napíši :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.72.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

Podobná vlákna

J2ME — založil Black75

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý