Nefunguje SQL príkaz – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunguje SQL príkaz – .NET – Fórum – Programujte.comNefunguje SQL príkaz – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Speeder
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
17. 5. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

chcel by som sa spýtať, ako je možné, že tento kód sa v pohode vykoná (neskončí to žiadnou chybou, za to stačí zmeniť jeden údaj na zlý a už chybu hlási), pritom priamo v databáze nie je žiadna zmena? Údaje sú správne, pri ostatných tabuľkách mi to v pohode funguje...

string sConnectionString;

                sConnectionString = "Data Source=.\\SQLEXPRESS; AttachDbFilename=\"" + zdielaneInfo.Adresar + "\\rozvrh.mdf\";";
                sConnectionString += "Integrated Security=True;User Instance=True";
                SqlConnection objConn
                    = new SqlConnection(sConnectionString);
                objConn.Open();


              
                SqlCommand cmd = new SqlCommand("", objConn);
                if (zdielaneInfo.Edit)

                    cmd.CommandText = "UPDATE subject " +
                                        "SET name = @name, day = @day, timeStart = @timeStart, timeEnd = @timeEnd "
                                        + "WHERE id = @id";
                else
                    cmd.CommandText = "INSERT INTO subject (name, day, timeStart, timeEnd) " +
                                         "Values (@name, @day, @timeStart, @timeEnd)";
                cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@name", txbName.Text));
                cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@day", dniNaInt(cbDen.Text)));
                cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@timeStart", DateTime.Parse(txbStart.Text)));
                cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@timeEnd", DateTime.Parse(txbEnd.Text)));
                cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@id", zdielaneInfo.Id));
                cmd.ExecuteNonQuery();
                objConn.Close();

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.217.–
Speeder
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
17. 5. 2012   #2
-
0
-

#1 Speeder
ľuda, prosím, potrebujem to súrne, je vôbec možné, že sa taký príkaz vykoná, a pritom sa do databáze nič nevloží?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.217.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 5. 2012   #3
-
0
-

A co ti vrací ExecuteNonQuery?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Speeder
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
17. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 liborb
vracia 1, to tiež vyzerá v pohode, nie (mením alebo pridávam 1 riadok)?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.217.–
Speeder
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
17. 5. 2012   #5
-
0
-

#4 Speeder
a z tej tabuľky nejde nič ani vymazať, čo by mohlo brániť jej zmene?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.217.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

SQL příkaz — založil Montezo

Nestandartní SQL příkaz — založil Bryant

SQL příkaz se neprovede — založil Ondrřej Cháb

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý