[C#] VS 2010 nevidí 'Microsoft.Office.Tools.Word' – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] VS 2010 nevidí 'Microsoft.Office.Tools.Word' – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] VS 2010 nevidí 'Microsoft.Office.Tools.Word' – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jiri
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
23. 5. 2012   #1
-
0
-

Snažím se vniknout do problematiky programování v C#.NET a narazil jsem na problém ,že nemohu napsat 'using Microsoft.Office.Tools.Word' - překladač to podtrhne jako chybu, že neexistuje Namespace Tools.

Patrně nemám knihovnu 'Microsoft.Office.Tools...dll'  ??? Ale nikde jsem nenašel radu jak ji sehnat a nainstalovat!

Za radu děkuju!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.168.240.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 5. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Jiri
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
23. 5. 2012   #3
-
0
-

Děkuju za radu,nainstaloval jsem to (i když jsem někde četl,že je to součástí Microsoft Offices) ale marná sláva VS 2010 se chová stejně. Je ještě něco co nevím? Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.168.240.–
m4r100
Návštěvník
24. 5. 2012   #4
-
0
-

References -> Add reference... -> ...Interop..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.208.–
Sheff0
Duch
24. 5. 2012   #5
-
0
-

#4 m4r10
Mám zadanou referenci na  'Microsoft Word 14,0 Object Library'  takže po zápisu 'using Microsoft.Office. ' nabízí IntelliSense možnost 'Interop a Core' ,na Tools nevidí.

Za odpověď přesto děkuji (i když jsem odkliknul špatnej puntík - omlouvám se)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.168.240.–
JJ49
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
24. 5. 2012   #6
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Sheff0
Duch
24. 5. 2012   #7
-
0
-

#6 Chrasty
Díky za da další radu i za nápravu mého omylu.

Jdu to vyzkoušet!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.168.240.–
JJ49
Sheff0
Duch
24. 5. 2012   #8
-
0
-

#6 Chrasty
Teď jsem na to kouknul a zjistil jsem,že tímhle už jsem si prošel (mám to nainstalované).

Chrasty,určitě s tím máš větší zkušenosti než já ,ale není přece jen zádrhel v té knihovně

'Microsoft.Office.Tools.Word dll' ?

Pokoušel jsem se najít nějaký zdroj odkud to stáhnout,našel jsem jich hafo ,ale všechny

jsou v jakési konspiraci ,po kliku přímo na uvedený Download se v horším případě dostaneš na odkaz

na nějaký super program na zrychlení počítače a v "lepším" případě na další odkaz Download,ale ten Download se nikdy nezačne - je to začarovaný kruh. Asi je ta prokletá knihovna součástí něčeho co zná jen pánbůh a na toho nemám spojení :-).

Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.168.240.–
JJ49
m4r100
Návštěvník
24. 5. 2012   #9
-
0
-

Urcite je nutna knihovna Tools? Protoze co jsem ted vyuzival office tak mi stacilo pridat do referenci 'Microsoft.Office.Interop.Word'

A pak jenom:

using Microsoft.Office.Interop;
using Microsoft.Office.Interop.Word;
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.208.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
24. 5. 2012   #10
-
0
-

#8 Sheff
No já právě sám dělal jeden add-in pro Word asi před rokem a tohle byla ještě ta bezproblémová část:)

Pokud teda máš všechno nainstalované, všechny knihovny nareferencované a máš tam všechny usingy, tak nevím, v čem by ještě mohl být problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
24. 5. 2012   #11
-
0
-

#9 m4r10
Já jsem potřeboval Microsoft.Office.Tools abych mohl přistupovat k ribbonu ve Wordu (Microsoft.Office.Tools.Ribbon).

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Sheff0
Duch
24. 5. 2012   #12
-
0
-

#9 m4r10
Jo v tomhel Namespace jsem schopen se pohybovat ,ale podle "tlustých" knih nejsem schopen udělat ve Wordu tabulku,ta vyžaduje Tools.A nechápu proč je to kolem tý knihovny jak zakletý!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.168.240.–
JJ49
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

Microsoft Word — založil -A-N-D-R-E-J-

C# - ms word 2010 add-in — založil michael night

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý