Arduino Wiring - vnoření cyklu loop() – Mikrokontroléry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Arduino Wiring - vnoření cyklu loop() – Mikrokontroléry – Fórum – Programujte.comArduino Wiring - vnoření cyklu loop() – Mikrokontroléry – Fórum – Programujte.com

 

24. 5. 2012   #1
-
0
-

Ahoj,

dopředu se omlouvám všem pokročilým, že sem cpu takvouhle začátečnickou věc, ale prostě se přes to nedokážu dostat ani hledáním na webu nebo zde ve foru. Všude se probírají složitější věci, ale základní věci se hledají těžko :/

mám základní cyklus void loop() kde mám ošetřeno tlačítko funkcí "if" ... else ... Při zmáčknutí tlačítka potřebuji aby se následující procedura pro zmáčknuté tlačítko prováděla dokud se na dalším, jiném, vstupu neobjeví "true". pak potřebuji opustit cyklus a vrátit se do základního cyklu. Asi bych to dokázal přes GOTO, ale vím, že to není košér :(

Díky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.129.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 5. 2012   #2
-
0
-

muzes pouzit while nebo for nebo do { } while.. je to sumafuk.. tak jak tak je to C++ takze zakladni veci jdou stejne

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
remmidemmi0
Věrný člen
26. 6. 2012   #3
-
0
-

ono to nebude ani tak arduinem, jako spíš kompilátorem software pro arduino... Jaký používáš? Já jsem také takhle před lety na jednom vývojovým prostředí pohořel na IIC instrukcích,  ačkoliv IIC v MPU bylo a mě nechodilo a nechodilo... a to  jenom proto, že ten vývojový toolkit co jsem používal je prostě uměl blbě kompilovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.115.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Do-Loop-While — založil Stigi

Python for loop — založil Bius

Infinite loop v OpenCL — založil Matus

Switch, case loop — založil Kefi

Rozbor kodu, for loop — založil shockwave

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý