Chyba ve zdrojáku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba ve zdrojáku – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyba ve zdrojáku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
juklmi
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 5. 2012   #1
-
0
-

#include "stdafx.h"
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

typedef struct s_kurz {
char mena[4];
int mnozstvi;
double kurz;
} KURZ;

int nacti_vsechny_kurzy(char *nazev_souboru, KURZ kurzy[], int max_pocet)
{
FILE *vstup;
int i;

vstup = fopen(nazev_souboru, "r");
if (vstup) {
  while (i < max_pocet || fscanf("%d %3s %lf\n", kurzy[i].mnozstvi, kurzy[i].mena, kurzy[i].kurz) == 3) {
   i++;
  }
  fclose(vstup);

  if (i = 0) {
   printf("Kurzovni listek je prazdny.\n");
  }
} else {
  printf("Soubor %s se nepodarilo otevrit.\n", nazev_souboru);
}
return i;
}

void vypis_kolik_dostanu(double kolik_mam, KURZ kurzy[], int pocet)
{
int i;
double kolik_dostanu;

printf("Kurzovni listek:");
for (i = 0; i < pocet; i++); {
  kolik_dostanu = kolik_mam * kurzy[0].kurz / kurzy[0].mnozstvi;
  printf("%lf CZK = %lf %s", kolik_dostanu, kolik_mam, kurzy[0].mena);
}
}

int main(int argc, char *argv[])
{
char nazev_souboru[] = "kurzy.txt";

KURZ kurzy[20];
int pocet;

triple kolik_mam;

pocet = nacti_vsechny_kurzy(nazev_souboru, kurzy, 20);
if (pocet > 0) {
  printf("Kolik mas korun? ");
  if (scanf("%lf", kolik_mam) = 1)
   vypis_kolik_dostanu(kolik_mam, kurzy, pocet);
  } else {
   printf("Neplatne zadani.\n");
  }
}

system("PAUSE");
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
Reklama
Reklama
Peppy0
Stálý člen
24. 5. 2012   #2
-
0
-

Kód je pekný a čo ti to trúbi, kde je problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.176.–
Qt, QML, C++
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
24. 5. 2012   #3
-
0
-

#include "stdafx.h"
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

typedef struct s_kurz {
char mena[4];
int mnozstvi;
double kurz;
} KURZ;

int nacti_vsechny_kurzy(char *nazev_souboru, KURZ kurzy[], int max_pocet)
{
FILE *vstup;
///int i;
int i = 0;

vstup = fopen(nazev_souboru, "r");
if (vstup) {
  ///while (i < max_pocet || fscanf("%d %3s %lf\n", kurzy[i].mnozstvi, kurzy[i].mena, kurzy[i].kurz) == 3) {
  while (i < max_pocet && fscanf(vstup, "%d %3s %lf\n", &kurzy[i].mnozstvi, kurzy[i].mena, &kurzy[i].kurz) == 3) {
   i++;
  }
  fclose(vstup);

  ///if (i = 0) {
  if (i == 0) {
   printf("Kurzovni listek je prazdny.\n");
  }
} else {
  printf("Soubor %s se nepodarilo otevrit.\n", nazev_souboru);
}
return i;
}

void vypis_kolik_dostanu(double kolik_mam, KURZ kurzy[], int pocet)
{
int i;
double kolik_dostanu;

printf("Kurzovni listek:");
///for (i = 0; i < pocet; i++); {
for (i = 0; i < pocet; i++) {
  ///kolik_dostanu = kolik_mam * kurzy[0].kurz / kurzy[0].mnozstvi;
  kolik_dostanu = kolik_mam * kurzy[i].kurz / kurzy[i].mnozstvi;
  ///printf("%lf CZK = %lf %s", kolik_dostanu, kolik_mam, kurzy[0].mena);
  printf("%lf CZK = %lf %s", kolik_dostanu, kolik_mam, kurzy[i].mena);
}
}

int main(int argc, char *argv[])
{
char nazev_souboru[] = "kurzy.txt";

KURZ kurzy[20];
int pocet;

///triple kolik_mam;
double kolik_mam;

pocet = nacti_vsechny_kurzy(nazev_souboru, kurzy, 20);
if (pocet > 0) {
  printf("Kolik mas korun? ");
  ///if (scanf("%lf", kolik_mam) = 1)
  if (scanf("%lf", &kolik_mam) == 1)
   vypis_kolik_dostanu(kolik_mam, kurzy, pocet);
} else {
  printf("Neplatne zadani.\n");
}
///}

system("PAUSE");
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
juklmi
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 5. 2012   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
juklmi
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 5. 2012   #5
-
0
-

má tam být 18 chyb cca.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
juklmi
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 5. 2012   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
Airywave0
Duch
25. 5. 2012   #7
-
0
-

smaž to nebo brechlerka přijde nato že podvádíš při testech blbe, zkoušku nedostaneš za podvody

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.30.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 135 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý