Malej dotaz :D – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Malej dotaz :D – Pascal – Fórum – Programujte.comMalej dotaz :D – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
spouny0
Duch
10. 12. 2006   #1
-
0
-

Mám program, kterej mi něco vypočítá do a údaje jdou do pole....na konci mám dotaz na opakování A/N... ale problem je v tom, že musím nějak nejdřív vyčistit to první pole.. jde to nějak udělat...? jde mi jen o to vyčištení pole...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
10. 12. 2006   #2
-
0
-

for a:= 1 to n do pole[a]:='';

To mysli ? A n je dlzka pola :ms_0600:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
spouny0
Duch
10. 12. 2006   #3
-
0
-

No to mi nahlásí pri kompilaci chybu... =( (type mismatch)

Tady je ta část kodu:

procedure vypocet;
begin
writeln;
writeln;
for i:= 1 to High(P) do P[I] :='';
write('Zadejte pocet: ');

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondřej0
Newbie
10. 12. 2006   #4
-
0
-

*

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
vagovszkym
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 12. 2006   #5
-
0
-

No hodil by se vědět datovej typ toho pole... Ale myslím, že něco v tom stylu, co tu bylo rozebíráno určitě musí fungovat..

for i:=1 to n do P[i]=0; {To musí fungovat}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Malej bug — založil Phoenix

"Mysql dotaz v dotaz" — založil Tomáš Sedlmajer

Dotaz — založil Retipne

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý