Ukládáni na server – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ukládáni na server – C / C++ – Fórum – Programujte.comUkládáni na server – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Luckaa+2
Návštěvník
31. 5. 2012   #1
-
+4
-
Informačně přínosné

Zdravím :) chci se zeptat dělám program (keygen) a zajimalo by mě zda je možný ukládat aktivitu programu.

TZN : v programu se nachazi treba Cd key na hru ARMA  program samozrejme cd key vypise

ale nenachazi se tam treba key na ARMA 2 a tim ze se nenachazi by se odeslal pozadavek do tex doc. treba  a ja bych vedel co dodat do aktualizace programu.

Učím se

Používám Dev C++

a baví mě to :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.75.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
yaqwsx+9
Posthunter
31. 5. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

Mrkni na curl. Ale opět to není úplně nejtriviálnější.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.44.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Kenvelo+2
Super člen
3. 8. 2012   #3
-
0
-

Zkus to přez složky a hledání složky.  Pokud nenajde vypíše že to nenajde ale odesílání na server je trochu mimo mě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.154.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Atheo+4
Stálý člen
3. 8. 2012   #4
-
+1
-
Zajímavé

#1 Luckaa
da se na to udelat jednoduchej skriptik v .bashi tudiz by to slo napsat i jako system("neco"); v c/cpp pouzival jsem to kdzy mi kamarad ukradl ucet :D tak pomoci keyloggeru jsem zjistil heslo ale nemel jsem jak ten key.txt dostat k sobe ;) tak jsem si napsal scriptik na pripojeni na FTP a ulozeni toho souboru na muj ftp 

prikad v prikazovem radku :

ftp // vyvola pod-program FTP

open nazev_serveru.cz

net user  jmeno  heslo

a ted tusim mput soubor.txt  

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Luckaa+2
Návštěvník
6. 8. 2012   #5
-
0
-

#4 Atheo
Děkuji zkusim neco pod tvou myšlenkou vyhledat u strejdy googlika.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.29.229.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý