Uvitaci program mi zablokoval avast – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Uvitaci program mi zablokoval avast – C / C++ – Fórum – Programujte.comUvitaci program mi zablokoval avast – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
31. 5. 2012   #1
-
0
-

dal sem "new project" -> "Win 32 Console Aplication" -> do source Files sem napsa luvitaci program, potom sem kliknul na Debug a start debugging a ukázalo se mi tohle. Co sem udělal špatně? http://2i.cz/79f8b69c4f

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
31. 5. 2012   #2
-
0
-

#1 Petr
zkompiloval si ten program?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1199:4d:4a3...–
All you need is vision and time.
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
31. 5. 2012   #3
-
0
-

Jak? Bylo tam napsáno ... nadešel čas pro jeho překlad (kompilaci) a supštění. Otevřete nabídku Build a klepněte na příkaz Build PrvniProjekt.

To sem udělal, kliknu sem na "Debug" a dal "Build Solution". Potom se zmacknul ctr+F5

Udělal sem to dobře?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
31. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 Petr
a ten build (kompilace) ti proběhla v pořádku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
31. 5. 2012   #5
-
0
-

Jo, proběhlo všechno jak má tj.:

========== Build: 1 succeeded, 0 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
cibule
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
31. 5. 2012   #6
-
0
-

#5 Petr
Podiv se do slozky kde mas ulozeny ten projekt jestli tam je ten exac, pokud neni po kompilaci ten exac ve te sloze kde mas ten project tak je neco spatne,tak  skus dat do vyjimek ten visual v avastu, nebo popř ho uplně vypni :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
1. 6. 2012   #7
-
0
-

Z obrazku dost pravdepodobne vyplyva, ze AVAST zablokoval spusteni jiz sestaveneho EXE. Pokud jsi nevytvoril umyslne nejakou spatnost, tak bych rekl ze se projevila lehce paranoidni heuristika AVASTu a chybne oznacila tvuj program za malware. Doporucil bych vzit ten exe a poslat AVASTu jako falesny poplach...oni to opravi a v dalsi aktualziaci to jiz nebude detekovane.

BTW. muzes sem hodit pro zajimavost zdrojak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.120.–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
1. 6. 2012   #8
-
0
-

Stačí se podívat na ten obrázek, je tam vidět,... ale tady je:

#include <stdio.h>

int main()
{
	printf("Vita vas jazyk C!");
	return 0;

}
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
3. 6. 2012   #9
-
0
-

jo, sorry...nerozklikl jsem celou velikost a videl jen vyrez...No kazdopadne by mne zajimalo, jak vypada ten EXE, ze ho AVAST detekuje. Nemuzes ho nekam nahrat? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.120.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Program — založil Jan Burant

Program do C++ — založil elis5

C# program — založil Tomas.P

Program — založil hazard

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý