SLD IMG_LOAD – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

SLD IMG_LOAD – C / C++ – Fórum – Programujte.comSLD IMG_LOAD – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
1. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, má chybu error "C3861: 'IMG_Load': identifier not found" a nemůžu to vyřešit, linker nastavenej, knihovny mám tak už nevim, děkuju za každou odpověď :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.16.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 6. 2012   #2
-
0
-

SDL_image.lib taky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
1. 6. 2012   #3
-
0
-

#2 KIIV
#pragma comment ( lib, "SDL_Image.lib" )

i Linker Input Ad.Dependencies přidaný C:\SDL\lib\SDL_image.lib

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.16.–
yaqwsx+9
Posthunter
2. 6. 2012   #4
-
0
-

Zeptám možná blbě - máš i hlavičkový soubor? Protože Identifr not found značí chybu při kompilaci, ne při linkování.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Lukáš Vašek
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
2. 6. 2012   #5
-
0
-

#4 yaqwsx
#include <iostream>
#include "SDL.h"
#include "hlavicka.h"
#include "SDL_image.h"

a i SDL_image.h tam je

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.16.–
Anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
2. 6. 2012   #6
-
0
-

Zalezi aj od toho, kde mas hlavickovy subor SDL_image.h umiestneny. Kedze ho inkludujes pomocou uvodzoviek, prekladac ho hlada v povodnej zlozke a ak ho tam nemas, tak ho jednoducho nenajde. Ak by si ho inkludol pomocou lomenych zatvoriek <SDL_image.h> tak kompiler ho bude hladat v konkretnych zlozkach ( v linuxe to su napr /usr/local/include/:/usr/include:/usr/target/include atd ). Preto sa dobre uisti, kde mas tento header umiestneny a ak je inde, tak to nastav v nastaveni projektu ( kedze pouzivas zrejme VS ) - neviem presne kde, pretoze nepouzivam VS, ale nieco pod pojmom include path alebo podobne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.227.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 107 hostů

Podobná vlákna

SLD ovladani — založil Zelenáč

SDL - IMG_load error — založil SparkCZ

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý