Include obj souboru v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Include obj souboru v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comInclude obj souboru v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
malvex0
Duch
2. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, potřeboval bych poradit jak includnout modul do mého programu když mám od druhé osoby pouze hlavičkový soubor .h a obj soubor .o ? Zkoušel jsem i googlit ale v tomdle jsem asi marnej, todle se mi fakt vygooglit nepodařilo :x Jinak vyvojové prostředí používám Dev-C++, OS Windows 7. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.3.–
Reklama
Reklama
Atheo+4
Stálý člen
2. 6. 2012   #2
-
0
-

tak pokud chces naincludovat ke svemu souboru (main.c) dalsi "soubor.h" tak jednoduse napis 

 

#include "soubor.h"

a ten soubor.h soupni do stejneho adresare jako mas main.c 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
malvex0
Duch
2. 6. 2012   #3
-
0
-

#2 Atheo
Tak to samozdřejmě mám, ovšem potřebuju k tomu ve stejném adresáři i soubor.c. Jenže já nemám soubor.c ale mám soubor.o - již skompilovaný soubor.c - jak donutit devko spolupracovat a nesnažit se vyhledat soubor.c ale použít již zkompilovaný soubor.o ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.3.–
Řešení
Anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
2. 6. 2012   #4
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.227.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 188 hostů

Podobná vlákna

Include souborů — založil Atheo

Include — založil Michal115

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý