Video Tutoriál – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Video Tutoriál – C / C++ – Fórum – Programujte.comVideo Tutoriál – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Luckaa+2
Návštěvník
2. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravm nevíte jestli existuje nějaký český video tutoriál pro začátečníky ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.75.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Reklama
Reklama
Peppy0
Stálý člen
2. 6. 2012   #2
-
0
-

Česky? Anglicky by nestačilo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.150.–
Qt, QML, C++
yaqwsx+9
Posthunter
2. 6. 2012   #3
-
0
-

Videotutorál? Na programování?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Franceq+1
Stálý člen
3. 6. 2012   #4
-
0
-

#3 yaqwsx
nediv se tak....viděl jsem videotutoriál na jQuery a byl luxusní...jinak taky jsem měl k tomu odstup než jsem vyděl ten pořádnej....

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Ondrap
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
3. 6. 2012   #5
-
0
-

tak to je trošku rozdíl tutoriál na JQuery jakože použití technologie ,, a na Cčko jako takový?! Nejlepší tutoriál - Pavel Herout "programování v jazyce C" :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
Franceq+1
Stálý člen
4. 6. 2012   #6
-
0
-

mě to příjde jedno....koukáš jak někdo datlí zdrojáky a komentuje to...

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Luckaa+2
Návštěvník
5. 6. 2012   #7
-
0
-

#6 Franceq
Přesně tak... přece jen člověk se líp učí když to vidí  a  někdo mu to komentuje než když to pouze čte.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.16.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
bob
~ Anonymní uživatel
46 příspěvků
5. 6. 2012   #8
-
+3
-
Zajímavé

tady mate neco pro pobaveni, unikatni ceske videotutorialy o C++, aneb jak to dopada kdyz se zacatecnik snazi hrat na ucitele 

http://www.youtube.com/watch?…

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.82.154.–
Franceq+1
Stálý člen
5. 6. 2012   #9
-
+1
-
Zajímavé

#8 bob
:D jako nemám nic proti začátečníkům, který dělají tutoriály (skvělý způsob jak se naučit programovat a možná i učit), ale rozhodně by si ten tutoriál měl vypiplat a ne sednout k PC nevědět skoro co bude dnes dělat a pak tam koktat a plácat blbosti....rozhodně bych začínal s výukou v textové formě, abych to po sobě mohl 10x přečíst a průběžně odstraňovat blbosti :D....jinak to video je epický fail :D

abych tady jen nezabíral místo příspěvkem více či méně o ničem, tak přikládám odkaz na tutoriál co jsem zběžně našel na netu...prvních pár sekund vypadalo relativně na úrovni (podle formy jakou to začal podávat) a má to docela dost zhlédnutí a kladné hodnocení....ale jinak říkám, neskouknul jsem toho nějak moc, jen pár sekund

http://www.youtube.com/watch?…

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Luckaa+2
Návštěvník
5. 6. 2012   #10
-
0
-

Tak i tak díky :) no sem ted (Zdne na článkách C++) u 6té lekce a kazdý den se vracím o jednu lekci zpátky abych si to trochu osvěžila. Je to tu dobře rozepsaný ale není tu vše. Mam asi tři knížky o C++ tak přemýšlím, že projdu tohle a pak se dám na knižky. Jen okrajově se zeptám je hodně pokročilé a složité udělat program třeba o "zaměstnancích"  by byl přihlašovací rádek a že po vypnutí programu by bylo vše uložilo někam do složky ?

Jen se ptám protože z hotových programu "nebo s částí" se mi i dobře učí :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Luckaa+2
Návštěvník
5. 6. 2012   #11
-
0
-

Jinak pro upřesnění  programu

každý uživatel si vytvoří třeba učet.

když se přihlasí  zada třeba

Martin Novák

38let

Praha 1 Lužná

a když vypne program vše bude uložené a když se přihlásí tak třeba napíše seznan ono to najde lidi co tam jsou uložený a třeba zadá jméno : Novák a najde to "fiktivní" postavu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Luckaa+2
Návštěvník
5. 6. 2012   #12
-
0
-

#11 Luckaa
Umím udělat vše krom toho loginu a uložení do složky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Franceq+1
Stálý člen
6. 6. 2012   #13
-
0
-

sice jsem dlouho nic v C/C++ nedělal, ale problém bych řešil tak, že bych vždy načetl obsah soubor.txt do struktury/pole a pracoval bych s tím jak bych potřeboval a při zvolení možnosti uložit bych všechny data uložil do souboru a tím přepsal starý soubor...jinak by to samozřejmě šlo řešit přes nějakou databázi, např MySQL, což by bylo mnohem elegantnější řešení, ale co se týče C/C++ a propojení MySQL, tak o tom nevím nic...ale asi to nebude příliš složité, respektive budou existovat knihovny, které to udělají za tebe...nebo ti tu někdo poradí...je to si myslím dost triviální věc...abych pravdu řekl jsem i já docela zvědaví jak se to dělá (s MySQL jsem pracoval pouze skrz PHP)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Franceq+1
Stálý člen
6. 6. 2012   #14
-
0
-

jinak po zadání těch údajů prostě jen projedeš v cyklu to strukturu a ověříš, jestli jsou si dané řetězce rovny a pokud uživatel trefí jméno i heslo, tak to v nějaké globalní proměnné nastaví hodnotu např. TRUE a od toho se může odvíjet zbytek aplikace...předpokládal jsem, že se pohybuješ v konzoli....

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Luckaa+2
Návštěvník
7. 6. 2012   #15
-
0
-

#14 Franceq
Ano to ano... ale ještě furt se učím :) A tohle se da přiřadit jako zajimavost :) Ale i tak děkuji .)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.77.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

Js tutorial — založil Mirami

Tutorial — založil Tomáš

Tutorial C++ — založil jiricastka

Tutorial CMS — založil mienkofax

EJB tutoriál — založil wokena

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý