Select - option - click option, submit form.. nefunguje Chrome + Safari – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Select - option - click option, submit form.. nefunguje Chrome + Safari – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comSelect - option - click option, submit form.. nefunguje Chrome + Safari – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
14. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

 potřebuju aby když kliknu na option, aby se provedl submit. V Chrome a Safari to prostě nejde a už nevím jak dál. A nebo pokud by  to šlo, aby byl vidět v combu na prvním místě OPTGROUP a až po rozpadu OPTIONy

<form method="post" action="akce" name="frmPobockyPartnera" id="frmPobockyPartnera">
  <select onchange="document.frmPobockyPartnera.submit();" id="mySelect" name="OIDODKAZ">
    <optgroup label="Vyberte adresu">
      <option selected value="000006985100100103"  onclick="document.frmPobockyPartnera.submit();">Firma - HK</option>
      <option value="000006985100100026" onclick="document.frmPobockyPartnera.submit();">Firma - Praha</option>
    </optgroup>
  </select>
</form>
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
14. 6. 2012   #2
-
0
-

Zkoušel to přes jQuery? Mělo by to být nějak takhle:

$('option').each(function() {
  $(this).click(function() {
    $('form#frmPobockyPartnera').submit();
  }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.43.–
CZechBoY+4
Věrný člen
15. 6. 2012   #3
-
0
-

nestačilo by jen this.form.submit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

&lt;option&gt; — založil Milan

Získání value z option — založil Zuben

Formulář s option — založil TomasUL

Binary Option Viet Nam — založil bocomvn

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý