#9 Sniper
Uz jsem to tady kdesi psal, ...
Jsem v delphi zacatecnik a hlavne samouk... k uceni pouzivam litraturu,co jsem sehnal a koupil, a spoustu clanku na netu.
presneji receno se vetsinou z jiz napsanych kodu snazim pochopit princip a kdyz se zadari, tak je upravuji pro svuj projekt.
Neni to zadna zazracna a nijak slozita aplikace,jde o jednoduchou evidenci, do ktere se snazim zasadit spoustu zajimavych veci ktery me napadaji a to jen proto,abych se je naucil.
Nikdo mi nic nevysvetluje, nechodim do skoly, uz makam, a neplatim si ani zadnej kurz.
Jsem proste samouk, naucil jsem se sam v detstvi programovat BASIC na Didactiku (pred 24mi roky jsem dokonce v basicu udelal svoji hru podobnou pacmanovi) pred par lety jsem se sam naucil programovat www stranky vcetne vytvareni vlastniho designu ve photoshopu,protoze muj kamarad jedny potreboval a kdyz mi pohrbil otce, tak jsem se do toho pustil a vytvoril je .. ( http://www.pohrebniustav-kamenictvi.cz )--nejsou jeste cely, protoze sam nevi jak co chce--, a podobne ..
Nechci se rozhodne nijak chlubit, jen vysvetluji svuj postoj.
Proto jsem rad za kazdou pomoc.
Kazdopadne dekuju za radu, zkusim si o stringlistu neco najit,...nacist soubor do nej nebude problem, snad bude nekde nejaky info jak z nej vytahnout urcitou cast,