Problém s vytvořením seznamu uživatelů z MYSQL – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s vytvořením seznamu uživatelů z MYSQL – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s vytvořením seznamu uživatelů z MYSQL – PHP – Fórum – Programujte.com

 

16. 6. 2012   #1
-
0
-

 Mám trochu problém, nevím jak přesně naplnit jednotlivé řádky. Zatím mi to vytváří nekonečné množství prázdných řádků bez jakýchkoliv hodnot.

<?php

require_once('inc/commons.php');

$_SESSION['last_page'] = 'search.php';

require_once('inc/top.php');

$message_header_title = 'Seznam uzivatelu';

$method = 'p';
$query_get_users = 'SELECT * FROM  `user` ORDER BY  `username` ASC LIMIT 0 , 30';
$result_get_users = mysql_query($query_get_users);
$user_count = mysql_num_rows($result_get_users);


?>

<div class="content">

<?php require_once('inc/message-header.php'); ?>

    <div class="content-body"><?php
if ($user_count > 0) {
    ?><table class="table-grid1">
                <thead>
                    <tr>
                        <th style="width:20%;">Jmeno</th>
                        <th style="width:20%;">Prijmeni</th>
                        <th style="width:20%;">Uzivatelske jmeno</th>
                        
                        <th>Akce</th>
                    </tr>
                </thead>

                <tbody><?php
   

            while ($row_get_user = mysql_fetch_assoc($result_get_users)) {

        $query_get_users = 'SELECT * FROM  `user` ORDER BY  `username` ASC LIMIT 0 , 30 ';
        $result_get_users = mysql_query($query_get_users);
        $username_encrypted = encrypt($row_get_user['username']);
        $first_name = '';
        $last_name = '';
        $username = '';       
        
        ?><tr> </tr>
                            
                            <td><?php echo $first_name; ?></td>
                            <td><?php echo $last_name; ?></td>
                            <td><?php echo $username; ?></td>

                                                          
        <td><a href="vytvor.php?r=<?php echo encrypt($row_get_users['username']); ?>&m=<?php echo $username_encrypted; ?>" title="Napsat uzivateli zpravu">Napsat zpravu</a>
                           
            <?php
            }
        ?></tbody>
                </table><?php
    }else {
        ?><p>Nepodarilo se zobrazit seznam uzivatelu</p><?php
            }
    ?></div>
    </div>

            <?php require_once('inc/bot.php'); ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.74.–
DragonBehemont0
Super člen
16. 6. 2012   #2
-
0
-

díval jsem se na to pouze zběžně, ale řekl bych, že problém je v té smyčce, kde neustále opakuješ dotaz na databázi. To znamená, že pokaždé načteš data z databáze a v každém cyklu začínáš opět od začátku tabulky / výsledků dotazu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.82.185.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
DragonBehemont0
Super člen
16. 6. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.82.185.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
CZechBoY+4
Věrný člen
17. 6. 2012   #4
-
0
-

vymaž ty 2 řádky za whilem, to je blbost

i to přiřazení do proměnných potom je blbost, tahej to z toho pole $row_get_user

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý