Pole záznamů (každý String, int, int, ...) – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pole záznamů (každý String, int, int, ...) – Java – Fórum – Programujte.comPole záznamů (každý String, int, int, ...) – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MpPozor0
Newbie
19. 6. 2012   #1
-
0
-

Ahoj všichni,
v Javě řeším problém, že potřebuju pole záznamů, ale záznam potřebuju takto:

String, int, int, int, int, int, int, boolean

Nevíte někdo jak vytvořit nějaké podobné pole?
Vím, že toto lze řešit pomocí String[][], ale chtěl bych vědět, zda to jde i takto.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.10.–
Reklama
Reklama
Řešení
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
19. 6. 2012   #2
-
+3
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

   

class Zaznam {
    String a;
    int b,c,d,e,f,g;
    boolean h;
}

Zaznam[] pole
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
MpPozor0
Newbie
19. 6. 2012   #3
-
0
-

#2 zlz
Tak na to jsem si nevzpomenul. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
TheOndrap+2
Super člen
19. 6. 2012   #4
-
+1
-
Zajímavé

Nevzpomenul :D vítej v OOP

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
ZČU v Plzni je mnohem víc, než jenom právnická fakulta !!
Fakulta aplikovaných věd www.fav.zcu.cz
"Když nedokážete říci věci jednoduše, pak jim dostatečně nerozumíte"
JohnY
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
15. 7. 2012   #5
-
0
-

#1 MpPozor
Co si proste vytvorit tridu MojeStruktura, ve ktery boudou atributy odrazet slozeni ty tvy struktury? V Jave snad nemas eco jako struktury, tak si vystac s tridou, tim definujes vlastni typ no a pak udelej jen jednorozmerny pole typu MojeStruktura[] pole a napln ho objekty MojeStruktura

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.143.232.–
JohnY
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
15. 7. 2012   #6
-
0
-

Pardon, nevsim sem si odpovedi prede mnou, je to tu naky neprehledny :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.143.232.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

Zadaní int do pole int — založil Redby

String << int — založil Kenvelo

Přetypování string na int — založil Kenvelo

Konverze string na int — založil Pebble

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý