C# načtení titulků typu sub – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# načtení titulků typu sub – .NET – Fórum – Programujte.comC# načtení titulků typu sub – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hráč0
Návštěvník
20. 6. 2012   #1
-
0
-

ahoj není (nvm v C# nejsme dlouho) nějaké dll nebo tak něco prostě nějaká možnost jak načíst titulky typu SUB protože tyto titulky by měly být uloženy nějakým jiným způsobem.... dík ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 6. 2012   #2
-
0
-

#1 hráč
Ahoj,

.sub je obyčejný textový soubor se změněnou příponou a není tedy problém ho načíst pomocí (třeba) StreamReaderu a jeho obsah si rozparsovat (obsahuje jen informaci o intervalu, kdy se má daný text objevovat a jaký text to má být, takže nic složitého).

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
hráč0
Návštěvník
20. 6. 2012   #3
-
0
-

ahá :D tose teda omlouvám já myslel že to je ten soubor s binárnimy daty :( ups moje chyba díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
hráč0
Návštěvník
20. 6. 2012   #4
-
0
-

a nevíte jak se ti titulky časují? vím že to má něco s fps ale nvm jak 0:00:04.42 převést na 111 :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 6. 2012   #5
-
0
-

#4 hráč
Ta čísla u .sub titulků jsou, pokud se nepletu, čísla snímků. No a když víš kolik snímků se zobrazí za vteřinu (FPS), není problém dopočítat v jakém čase se zobrazí snímek číslo 7543 :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Vaizo0
Stálý člen
26. 6. 2012   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.59.208.–
hráč0
Návštěvník
26. 6. 2012   #7
-
0
-

#6 Vaizo
:D ale mě o SRT titulky nejde ty sem měl načtené a převedené hned ;) tady se mluví od SUB titulcích takže asi nic no ;)

ale dík no

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Ikona v titulku okna. — založil iridium

Proměnná typu — založil Ondra

Maximum typu — založil gody

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý