Nejde zastavit – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nejde zastavit – C / C++ – Fórum – Programujte.comNejde zastavit – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Adam
~ Anonymní uživatel
176 příspěvků
24. 6. 2012   #1
-
0
-

Tak, driv mi to vsechno slo ale ted to nejde. Před return pisu cin.get(); a ono se to stejně nezastaví. Dřív to šlo O.K.,... jediny co jde když napíšu system("PAUSE"); tak se to zastavi a vypise stisknete libovolnou klaceu. Proc mi to uz nejde?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Porcepoque0
Newbie
24. 6. 2012   #2
-
0
-

Napiš sem starý kód a nový kód a uvidíme.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
Adam
~ Anonymní uživatel
176 příspěvků
24. 6. 2012   #3
-
0
-

Tak tady je ten co nejde a mel by jit a drive normalne sel:

#include <iostream>
int main()
{
    using namespace std;
    
    int a;
    cout << "Vlozte cislo\n";
    cin >> a;
    cout << "Zadal jste cislo: " << a << endl;

    cin.get();
    return 0;
}

A tady je ten co jde se system("PAUSE"):

#include <iostream>
int main()
{
    using namespace std;
    
    int a;
    cout << "Vlozte cislo\n";
    cin >> a;
    cout << "Zadal jste cislo: " << a << endl;

    system("PAUSE");
    return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
24. 6. 2012   #4
-
0
-

Ve vstupní frontě zůstává \n

musíš se ho zbavit např

using namespace std;
   
 int a;
 cout << "Vlozte cislo\n";
 cin >> a;
 cin.get();
 cout << "Zadal jste cislo: " << a << endl;

 cin.get();

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
Adam
~ Anonymní uživatel
176 příspěvků
24. 6. 2012   #5
-
0
-

aha tak ted uz to jde, ale nechápu proc to tak musí být... a kdybych odebral to \n, tak to taky nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
stif+1
Stálý člen
24. 6. 2012   #6
-
0
-

#5 Adam
tiež som mal ten problem, a vyriešil som to tak, že som cin.get() vypísal 2-krát:

#include <iostream>
int main()
{
    using namespace std;
    
    int a;
    cout << "Vlozte cislo\n";
    cin >> a;
    cout << "Zadal jste cislo: " << a << endl;

    cin.get();
    cin.get();
    return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.187.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
Robo
~ Anonymní uživatel
82 příspěvků
24. 6. 2012   #7
-
0
-

ten program mi funguje bez problémov. 
A je sprostosť že vo vstupnej fronte zostane znak nového riadku.
Toto nie je reťazec. Dal si premennú int takže sa ti tam načíta číslo a žiadny nový riadok ho už netrápi (v tomto prípade)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.79.–
ingiraxo+15
Grafoman
24. 6. 2012   #8
-
+1
-
Zajímavé

musíš vyprázdnit vstupní buffer např. přes 

fflush(stdin);

A potom by ti mělo jít normálně pauznout přes cin.get();

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
ondra.holub+1
Stálý člen
24. 6. 2012   #9
-
+1
-
Zajímavé

A ještě lepší, než používat funkce s nedefinovaným chováním (jako třeba fflush na stdin), je používat nějaké normální prostředí, které konzolovku hned nezavře (pokud nechci) a nechá mě prohlédnout výstup programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.189.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Nejde zapnout — založil Martin

Nejde atoi() ? — založil ingiraxo

Nejde překládat!! — založil Albornoz

Nejde mi pretypovani — založil Razl

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý