v PHP jsem napsal vývojový systém pro vývoj software pro mikroporčítač. PHP program běží na vzdáleném serveru, přístupný přes login. Prostě se tam napíše prográmek pro MCU, PHP program z něj vygeneruje JEDEC soubor nebo HEX soubor podle nastavení. Jde mi o to, jak to udělat, aby z PHP programu se přímo naprogramoval do MCU který je na stole uživatele a je připojený do PCčka přes USB, teda do téhož PCčka, z kterého uživatel přistupuje prohlížečem k PHP programu na vzdáleném systému. Zatím to mám tak, že soubor stahnu na PCčko , uložím a pak ho ručně přesunu do MCU. Má někdo nějaký nápad?
Fórum › PHP
Jak propojit exe soubor s voláním PHP na vzdáleném počítači
Na lokálu si to dokážu představit, ale ze vzdáleného serveru ne.
Asi by jsi si musel udělat nějakého klienta, kterého by měl každý na svém lokálním pc, který by se uměl připojit na server, stáhnout data a poslat je na usb.
Šel bych cestou kombinované aplikace. Pomocí komponenty WebBrowser (IWebBrowser2) bych si vytvořil jednoduchý "vlastní" prohlížeč. Druhá část aplikace by fungovala jak psal Martin Kozibrátka jenom s tím, že by to dělal automaticky po vygenerování výsledného souboru, stáhl by ho a mohl by ho rovnou nahrát, tj. dalo by se to nejspíše zautomatizovat na jedno kliknutí.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů
Podobná vlákna
Existence soubor na vzdáleném serveru — založil ProgDan
Jak spustit exe soubor v HTML — založil Birisek
Jak přidat dll soubor do exe souboru nebo změnit umístění pro jeho n… — založil Jiri K.
Jak propojit Form s ClassLibary — založil DjHard
Jak propojit DB tabulky ve Spring JPA — založil ingiraxo
Moderátoři diskuze